onsdag 30. januar 2013

Intetsigende pjatt.

Det er fortsatt noe inni granskauen mye vinter her, med andre ord, relativt ugreit å være hageblogger. Resultatet blir da pjatt om ditt og datt.

Den egentlige overskrifta skulle være sokkehelvete, men det ble underoverskrifta.


Etter noen måneder på toppen av sorteringshylla er denne korga smekk full av single sokker. Et merkelig fenomen, men i en alder av 43 her jeg nå  godtatt at slik er det, selv om jeg lurer veldig på hvorfor.


En diger haug når en tenker på at det bare bor 3 stykker her i heimen. Pga, svimeslått vaskedame muligens.


Voila! Tro det eller ei, minste gullet hadde ikke mindre enn 15 par sokker i korga, noen få tilhørte de gamle.

Et annet mysterie som forgår i vaskemaskina, hvorfor i all verden kommer alt inn i det ene dynetrekket, noen som vet? anyone? Utrolig irriterende iallefall.                                        -vaskeTua

14 kommentarer:

 1. He he sokkehelvete er ett velkjent problem her også, det ble litt bedre etter at eldstemann flyttet for han ga jeg helt opp.
  Jeg tror ikke han har gått med like sokker etter at han flyttet he he, en liten bagatell i hans øyne.

  Ha en fin dag fra Marit.

  SvarSlett
 2. Dua mig, jag tror till och med att våra korgar ser likadana ut, inte bara berget med enkelsockor. Rätt efter nyår hade jag mamma & com på besök, hon tog fram inte mindre än fyra enkelstrumpor från påslakana! Bra tal, vi är fyra som tappar bort strumpor..

  SvarSlett
 3. Ja, det der er et merkelig fenomen spør du meg! Vaskemaskinen må helt klart spise sokker. Jeg finner ingen annen forklaring på de som blir borte...
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Ha, ha, jeg kjenner meg igjen! Har et skap på badet som er fullt av sokker!!! Og jeg skjønner heller ikke at alt havner inni dynedrekket! Håper du har ei fiiin uke=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Dette er et stadig tilbakevendende problem også her i heimen. Tror det må være noen hittil lite utforskede naturlover som slår inn her.

  SvarSlett
 6. Hvorfor tas ikke slike eksempler i fysikktimen? Mye mer relevant enn kuler som faller fra månen....Og hvilke fysiske lover sier at det kun blir hull i den ene sokken, hver gang... Jeg har to poser med ullsokker som skal sorteres...

  SvarSlett
 7. Dette er veldig kjent. Jeg samler den ene sokken på vaskerommet, gir det ei viss tid, før den går i søpla. Har den ikke funnet igjen partneren sin innen den tid, ja så "Ha det, på deg din sokk"

  Enig i at det er vanskelig å finne hageting å blogge om.
  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 8. Jeg hadde et regnestykke på klesvask på den forrige bloggen. En familie på fem produserer 70 skitne sokker i uka+20 ragger vinterstid. Fotball, treningssokker utelatt. 35 truser, 35 t-shorts, 10 bukser, treningsbukser utelatt. Overdeler i form av gensrer, bluser utelatt. 20 -30 håndklær. Du er det rart vi ikke finner sokk nr2 i haugen av 70 andre. Jeg gidder iallfall ikke. Her går alt i en stor kasse, den heldige vinner finner to like. Ellers kjøper jeg kun sorte til gutta, farga til meg selv....jeg slutta også å springe rundt i huset med tonnevis klær. Et rom er ofret til klær. Her må de hente selv. Klesskap på rommene bli kun brukt til sesongklær som ikke er bruk og penklær....

  SvarSlett
 9. Hihi, det är samma här:)). Sockor försvinner:)). Jag undrar också varför allt hamnar i påslakanet i tvättmaskinen:)). Vilket roligt inlägg, jag ler:)).
  Kram Maria

  SvarSlett
 10. Ingen gode svar men bare samme spørsmål : )

  SvarSlett
 11. Ha-ha! Mye morsomt man kan dele som hageblogger når vintersnøen ligger tykk:) Jeg har begynt på oppskrifter... og matblogger er man absolutt ikke.
  Kjent problem med sokkene da. Burde jo ikke være nødvendig med single sokker her i verden egentlig. Kanskje bor de under vaskemaskina?

  SvarSlett
 12. Sånn er det hos oss også! At tre stykker kan lage så mye surr! Og selvfølgelig havner alt inni sengetøyet! Selv når jeg har separert alt fra hverandre før jeg putter det inn i tørketommelen så havner det inni likevel! Og da er den innerste klumpen med tøy selvsagt ikke helt tørr..... Merkelige greier :)
  Klem Maria(ethaheprosjekt)

  SvarSlett
 13. replica bags thailand replica gucci bags g6q54s7d56 replica nappy bags replica bags louis vuitton hermes replica n1h96a1g72 replica bags philippines i thought about this c9b19s3p96 aaa replica bags replica bags supplier

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)