fredag 4. september 2015

En snartur

innom her før helga starter.

Liten bloggtid, men regelen er: for å blogge skal man ha lyst til det, og ikke minst tid. Det er tida som er knapp, men jeg rekker mye annet da :)


Humleplakaten med alle humleartene i Norge har kommet i glass og ramme. Den henger i hagen til stor glede for meg og andre entusiaster. Noe av rødløken er også høstet.


Lekre kremfarvede liljer, uten navn, men navnet skjemmer ingen, så like fine er de om de er navnløse.


Med skikkelig høstvær har det vært tid til innekos også. De fine hvite løkkulene er blomsten til vanlig kepaløk. Lekkert i vasen.


Multetur med godt utbytte. Faktisk så godt at jeg måtte gå til innkjøp av nytt fryseskap. Hi-hi-hi, sånn går det når det kokkes og brases i ett kjør.


Strikka ferdig bøvertunkofta mi. Den har ligget en stund på vent, men så fattet jeg nytt mot og gjorde den ferdig. Glad for det, for nå snur temperaturen drastisk.


Rydde og sortere finullgarn. Hmmm, mannen lurer på hvorfor garnlageret aldri minker, enda så mye jeg strikker, snarere tvert om, det øker ;)


Fjelltur.


Eftastur i nærmiljøet.


Mer henlagte tomater, da første runde allerede er oppspist. Ellers forberedes det til stand med Gausdal hagelag på lørdag. Det blir lynlotteri, salg av revebjeller og mynte. Smaksprøver på geitramssaft, urtesmør, knekkebrød og pesto.

Juhuuu, god helg og så blogges vi etterhvert :)

                                                       -Turid.


8 kommentarer:

 1. Skjønner godt du har det travelt for tiden med innhøsting, sylting og safting. Nydelig kofte du har strikket.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Hyggelig å høre fra deg! Blogging er noe en må ha overskudd til ja. Imponerende strikking du driver med. Jeg har en genser som er halvferdig. Lurer på når den blir ferdig ;)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Alt du rekker over =O Jeg lar meg imponere! Minner meg på at jeg også har en humleplakat liggende :-)) Det er mye multer i år men vi har ikke kommet oss på multemyren enda.. I år heller (...) Super helg til deg!

  SvarSlett
 4. Du rekker virkelig over mye !
  Flott kofte ! Har begynt med strikking igjen her også, og kjenner meg igjen i det at garnmengden aldri avtar :-)
  Ha en fortsatt fin helg.
  Eirin

  SvarSlett
 5. Hei på deg
  Du er ei effektiv og flittig dame, Turid. Jeg har prøvd å lage henlagte tomater, og det ble supert i tomatsausen. Jeg har flere tomater, så dette skal jeg gjøre igjen.
  Ønsker deg en fin søndag. I dag skal jeg se etter multa, og finner jeg ikke den, så vet jeg at det masse blåbær i fjellet.
  Klem vivi

  SvarSlett
 6. you could check here you can find out more visit this site site here visit our website my link

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)