fredag 6. september 2013

Munngodt

ja, denne hjemmelagede muslien går i den kategorien. Tusen takk til min gode venninne Stine Kari som delte både musli og oppskrift med meg, jeg ble dermed hekta.


Oppi her er det:
0,25 kopp olje
0,25 kopp brunt sukker
0,25 kopp honning
3 kopper havregryn
0,5 kopp kokosmasse
0,5 kopp all bran flakes
0,5 kopp sesamfrø
0,5 kopp solsikkefrø
0,5 kopp hakkete nøtter
0,5 kopp rosiner
0,5 kopp tranebær (om du vil)

Alt ble hatt i ei jerngryte og stekt forsiktig under omrøring. NB. Dette svir seg lett.



Koppmål, en for vått og en for tørt.


Til kaurning (avkjøling på riksmål).


Tadaaa, så ble det endelig frokost. Munngodt med gresk yoghurt og blåbær. Neste gang vil jeg bruke vanlig naturell yoghurt da den greske varianten var veldig tykk.




                                 God helg fra Turid

1 kommentar:

Takk til de som tok seg tid :)