tirsdag 11. desember 2012

Ingen rosablogg

Enkelte ganger får jeg følelsen av at noen tror det blogges for å kunne vise frem hvor dyktig og vellykket man er og hvor perfekt man har det hjemme......
Realitetsblogging er den del av gamet, bare sjekk tingenes tilstand her i heimen 13 dager før jul.


I disse førjulstider er det innmari tidsbesparende å ha 3 - 4 antrekk klare, slik at raske sceneskifter kan foretas i en fei.


Husmora som definitivt ikke har vaska stuetaket på 2 år. Muligheten for at akkurat det blir gjort (tro det eller ei) er tilstede, dette er irriterende selv for en laidback husmor som meg.


Kjøp ikke blankt, herdet glass til å ha under en vedovn. Arghhhh, alt, og da mener jeg absolutt alt av brask og flis svupper på en elegant måte rett inn under denne glassflata, og de lar seg ikke lokke ut igjen heller.


Nå i vinterkulden er det fint med et godt utvalg av yttertøy hengende lett tilgjengelig, tilfelle skitur, vedbæring, biltur, jobbing eller at man bare fryser litt.Kjøkkenbordet akkurat nå. Legg merke til posen med leire på siden, i tilfelle inspirasjonen til å lage noe fint kommer sånn plutselig.


                                      Ha en ryddig og ren kveld alle sammen ;)

                                      Hilsen roteTua

19 kommentarer:

 1. Hehe, du kan få sagt det! Jeg feiger ut og viser ingen bilder herfra ;-))
  Jula kommer lell, det må ikke være rent og ryddig overalt. Kos deg og nyt adventstiden!

  SvarSlett
 2. Er det slik du egentlig har det innenfor husets fire vegger?!! Du kan ta det med ro, Turid, for ikke engang jeg som ser rett inn i vinduene dine har oppdaget rotet ditt. ;) Nærmer meg så jeg snart kan ordne litt til jul jeg og nå. Har slengt opp røde gardiner uten å pusse vinduer... Fy skam! Men det ses forhåpentligvis ikke fra veien. Kjøkkenvinduene har jeg gitt opp, for det er det noen bortpå med leverposteifingre rett etter at jeg har pussa uansett. Vi får trykke rotet vårt inn i et eller annet skap, spraye litt grønnsåpe og få opp juletre om noen uker, så blir det vel bra. Eller?

  SvarSlett
 3. Hej Tua. Vilket härligt inlägg, det är ju precis så det är:)).
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvarSlett
 4. Dette var virkelig inspirerende og hjemmekoselig lesning i denne førjulstid :) Herlig!

  SvarSlett
 5. Ha, ha! Kjenner meg igjen! Vi har gamle lerretstak i mange rom, og de kan heldigvis ikke vaskes!!! Så de slipper jeg å bekymre meg over. Fint å se at andre har det mer eller mindre akkurat som hjemme hos oss! Bruk heller tiden på å kose deg=) For jul blir det uansett=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Herlig! Godt det er flere av oss!

  Her tar vi livet med ro, så får denne jula bare komme!

  Super klem til deg!

  SvarSlett
 7. Da skulle du sett huset vårt...og her styrer jeg alene i ukedagene...puhuu...det blir ikke gjort noe av unødvendig vask her...bare det lukter jul, er det vel ikke så farlig om det er rent, ingen ser det allikevel. Joda, skal nok vaske litt og håper på "nesten" jul nå til helgen...da begynner ungene å komme hjem!

  Kos deg med alt du syns du må gjøre...du, den sylta så ikke ille ut.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 8. Sånn er det her også, hvis det er en trøst! Jeg tror faktisk de fleste har det mer eller mindre akkurat slik, i alle fall nå før jul! Jeg har i alle fall ikke tenkt å stresse med det :)

  SvarSlett
 9. TUSEN TAKK!

  Det er godt å se at det går an å legge ut bilder uten at det er klinisk rydda og rent over alt. Jeg føler selv jeg har et veldig ryddig hjem akkurat nå, men hadde jeg tatt bilder og lagt ut hadde det vært mye som hadde dukket fram som jeg rett og slett ikke tenker over. "Hverdagsrot" kalles det vel. ;)

  SvarSlett
 10. Här leves ett liv och här bor man, sån ser det ut hemma här också, eller ännu mer.. Detta är en anledning kanske till att flera törs visa verkligheten, för bor man blir det som oftast seendes ut så här.

  SvarSlett
 11. Ha ha, herlig førjulsinnlegg! Før hageinteressen min blomstret opp for alvor brukte jeg mest tid på interiørblogger. Der undra jeg meg ofte over det samme som du skriver om her. Det er gjerne det pene og det pyntelige som dukker opp, og det ble lite "ekte hverdagsliv". Godt å se at noen tør å vise nettopp det! Selv liker jeg best å bruke tiden før jul på kreative sysler. Julevask her i gården er bare "helgevask", som jeg til vanlig ikke gjør hver helg. Julen blir i stor grad hva man selv gjør den til. Fortsatt god førjulstid til deg!

  SvarSlett
 12. Liker!! Ser hakket værre ut her i heimen, med blås! Skal ha det koselig i adventstiden og ikke bare vaske hus, klær og diverse:)
  Klem Maria (ethageprosjekt)

  SvarSlett
 13. Ja du er ikke alene om dette..og det er da greit å ha profilen på hagen og enkelte stilleben..da slipper jeg å plage andre med rotet mitt:)..og rydde..hi,hi:)
  Nei det var litt spøk..men du er inne på noe her..
  Ha en fiin dag..og du..ikke slit deg ut med julevask...kos deg istedenfor:))

  SvarSlett
 14. He he her var det noen ting jeg kjenner meg igjen i.
  Og du jeg har samme glassplaten under ovnen,,forferdelig irriterende,,
  Husvask (tak og vegger) einer seg best på våren når det er lys og en kan lufte mener nå jeg.

  Ha en fin onsdag, Maritklem.

  SvarSlett
 15. I førjulstida skal huset ose av aktiviteter, hvis ikke blir det ikke jul. Vaske kan vi gjøre i vårsola!

  SvarSlett
 16. Artig....:D
  Supert innlegg og slik er det nok i dei fleste heimar vil eg tru.
  Skulla vaska både tak og veggar her også men det blir ikkje til jul :))
  Vi tek julekosen i staden før :))
  Ha ein riktig trivelig kveld, Klem.

  SvarSlett
 17. Må virkelig si at jeg strever med det samme til tider. Godt å se et
  ordentlig hverdagshjem. Synes støtt jeg går rundt å rydder, så dette innlegget var befriende deilig ;) Ønsker deg en riktig fin helg!

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)