tirsdag 30. august 2011

Tid for løk.

Har vært på første løkrunde i dag. Mye lekkert.
Mye av tulipanene er kjøpt for best price = 30 kr for 8 løk. Ser at løken ikke er av de største, men det blomstrer da til våren likevel. Tulipaner er for meg bruk og kast, orker ikke de visnende bladene i bedene, dessuten får jeg lissom ikke helt til den gjenblomstringsdelen. Etter avblomstring løsnes jorda med greip og tulipanene dras opp med "hud og hår".
Det med kjøp av løk foregår helt til snøen legger seg. Jeg klarer aldri å gå forbi et stativ eller en kurv med løk uten å stikke nesa borti for å se om det er noe jeg MÅ ha, og det er det ofte, veldig ofte. Etter dette Tuaprinsippet blir løkmengden stor hvert eneste år, men du verden så deilig når våren kommer og tulipaner i alle kulører spretter ut. Gleder meg til våren, men først skal høsten nytes i fulle drag. Det er jo også en deilig årstid med den friske kjølige lufta, den utrolig knallblå himmelen og de vakreste bladfarger på alle kanter.


                                              Hilsen Tua

2 kommentarer:

  1. Herlige løkblomster! Dukker tidlig opp med alle sine knalle farger!
    Godt å høre det er flere som ikke klarer å gå forbi sånne stativer, det er nærmest en fysisk umulighet :P

    SvarSlett
  2. Uffa ja, det er bare alt for sant. Helt umulig å gå forbi løker, like trist med vissne blad hver vår.. men så mange du kjøpt og dette er altså bare begynnelsen? Hvilken blomsterprakt du kommer å vise til våren :)

    SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)