fredag 24. august 2012

Hvit

Har alltid ønsket meg et måneskinnsbed, men det har jeg ikke fått til. Er alt for lite konsekvent i mine plantevalg, da jeg bare må ha hele tiden. Dukker det opp noe jeg ikke har så er sannsynligheten stor for at planta havner i kurven. Jeg er en samler...... Farger og sammensetninger blir da gjerne deretter.
Men på tross av rotehage og fargekræsjing, er temaet for helga hvit.

Duftgladiol, helt nydelig duft på denne.

Nyseryllik, denne er selvsådd.

Stjerneskjerm, den aller første jeg anskaffet meg, men det ble ikke den siste :)

Hvit Scabiosa

Ettårig valmue, så skjør som silkepapir.

Hvit ridderspore på hell.

Favoritten blandt dahliaene My Love.

Hvit blodstorkenebb

Det var hagens hvite innslag for tiden, det fortsetter å regne så mye ligger litt nede, men det er spådd litt bedre nå i helga tror jeg. Jeg skal jobbe så det blir ikke mye tid til haging på meg.


                                          Ha ei fortryllende helg, hilsen Tua

16 kommentarer:

 1. Så vackert med vitt! Scabiosan ska jag prova att fröså, jättefin.
  Ha en fin dag.
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Så mange fine kvite blomster:) Duftgladiolen var nydelig *ønske seg*
  God helg!

  SvarSlett
 3. Flotte hvite blomster. Jeg er også litt lik deg. Planter i vei uten å tenke på form og farge, men ser det først etter noen år hvordan det ble. Da er det å flytte rundt igjen, og prøve noe nytt! Slik går nå disse hagesesongene :))

  Ha en fin arbeidshelg! klem

  SvarSlett
 4. "Duftgladiol" är ett mycket bättre namn än det vi har i Sverige, här kallas den "Doftlilja". Den tillhör ju inte liljesläktet, och heter ju 'Gladiolus murielae' på latin. Så jag skall låna ert namn och börja kalla den duftgladiol!! Fina vita blommor, det blir nog en månskensbädd så småningom!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlett
 5. Så mange flotte hvite planter du har! Jeg er vel også en samler, og har samme erfaring som deg med fargekræsj, men planter kan flyttes :)

  SvarSlett
 6. Hei på deg.
  Å, så mange flotte hvite planter i din hage!! Måneskinnsbed er så flotte!
  He, he.. kjenner meg litt igjen.. har ofte store planer når årets blomster sesong starter, i år ville jeg så frø i fargene hvitt og blått..., men jammen er her mye rosa og lilla også ;))
  Ønsker deg en riktig deilig helg.
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 7. Nydelige dine hvite blomster! Så vakker den duftgladiolen. og et stort pluss når den dufter fantastisk i tillegg:) Dånelekker den hvite scabiosaen også:) Du har så mye flott! Ønsker deg en kjempefin helg. God klem fra Ellen

  SvarSlett
 8. Flotte blomster ,hvite blomster passer til alle andre farger da og den beskrivelsen av deg selv kunne vert meg ,,kjente jeg he he,,

  Ha en fortryllende helg , klem fra Marit.

  SvarSlett
 9. Så fine de er=) De kunne passet mot den brune garagen her hjemme. Jeg synes du har fantastisk fin hage, og jeg liker hager med kaos bedre enn veldig striglete hager. Håper du får ei fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 10. Hvitt og vakkert hos deg i dag! Duftgladiolen er nydelig!
  God helg!

  SvarSlett
 11. Vakkert med hvite blomster. Mine hvite blodstorkenebb er ferdige forlengst med blomstring.

  SvarSlett
 12. Ja det var ei fin kvit blomstring hos deg.
  Ha ei god jobb helg.

  SvarSlett
 13. Nydelig hvit blomstring hos deg. Minnet meg på at jeg glemte å sette duftgladiol i år. Hadde en rikelig mengde av disse tidligere, inntil jeg glemte å ta de inn en vinter. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 14. Beautiful collection of flowers, fantastic colours. I am greeting

  SvarSlett
 15. Så mange fine hvite blomster du har. Jeg skjønner endelig hvorfor det heter "måneskinnsbed" for jeg var ute med hodelykten her en kveld, og de hvite blomstene lyste opp i mørket. Så nå skal jeg ønske meg flere hvite blomster, gjerne sentblomstrende så man får uttelling for dem på kvelden også :-)
  God helg !

  SvarSlett
 16. Jobb helg här också.... Varför har jag inte nyseryllik, så söt den är. Fin blomstring hos dig, och samlar rotehage det är det bästa tycker jeg :)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)