onsdag 1. august 2012

Det er bare meg

som stikker innom igjen her på bloggen. Etter borteferie er hagen litt forsømt, vassarven har vokst masse etter alt regnet. Litt panikkartet når jeg har meldt meg på 1000 åpne hager den 12 august. Deltok i fjor også, og synes det var gøy med andre hagemennesker på besøk. 26 besøkende i fjor, håper på det dobbelte i år, minst. Og hagen, den ser sånn ut for tiden:


Alt kommer sent i år, peonene blomstrer nå, fortsatt knopper igjen også, men siden regnet bare øser ned ble det ikke det helt store i år.


Det blomstrer under verandaen, sånn for at rotet mitt skal se noe vakrere ut :) Tror jeg har mistet noen frø her.


Timiantrappa som er helt borte i alt det grønne. Det er nesten ikke plass for passering i hagen nå, alt legger seg over stiene.


Trekantbedet med roser og stauder i skjønn forening.


Svingenbedet.


Orange/lilla bedet. Her regjerer rødkvannen om dagen, den er superdiger så jeg håper på blomstring i år. Den skarp gule er ballblom eller Trollius, den har blomstret i godt over 1 mnd nå.

Regnet øser fortsatt ned her, jeg klipper og klipper for å begrense selvsåing av overivrige stauder. Grusen er full av kubjeller, akeleier, sandnellik og vårvortemelk frøplanter, så om noen vil ha så sender jeg gjerne i posten.

                                  Hilsen fortsattferieTua

7 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Ja, det er fordig om dagen. Hagen liker nok dette fuktige og klamme været vi har!
  Så flott at du har meldt deg på 1000 åpne hager. Da skal jeg jammen komme en tur :)

  Håper du får en fin onsdag! Klem

  SvarSlett
 2. Det er flott og frodig hos deg nå. Hyggelig at du stakk innom :-) Jeg var med på 1000 åpne hager i fjor, men er glad for at jeg ikke har meldt meg på i år. Her lever deler av hagen sitt eget liv i år, og jeg har ikke ork og energien som skal til for å ta igjen det forsømte. Men kanskje til neste år... Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 3. Alt vokser og gror i regnet. Jammen er det mye flott som blomstrer hos deg også. Litt ugras må man regne med. Tror ingen som kommer på åpen hage forventer ugrasfrie bed.

  SvarSlett
 4. Frodig er det i år og alt blir så digert her , men når det er regn og sol hver dag er det vel toppers for plantene.

  Så mange fine planter du har i blomst nå ,det blir sikkert en flott hagevandring hos deg.

  Ha en fin dag , Marit.

  SvarSlett
 5. Hei,no har eg vore ei vandring i din blogg. Her var det mykje fint. Trur ikkje du treng å ha panikk for 1000 opne hager dagen. Plantene var så frodige at det skygger over litt vassarv:)Lykke til!
  Har lagt meg til som følge hos deg:-)
  Ha fortsatt ein fin dag.

  SvarSlett
 6. Så artig at du har meldt det på 1000 åpne hager. Vi besøkte en hage i fjor, og det var veldig, veldig koselig. Gleder meg til vi får så fin hage at vi kan åpne vår. Lykke til, håper mange kommer innom=) Vibeke

  SvarSlett
 7. Så gøy at du meldte deg på 1000 åpne hager:-) De fleste ser nok bare de frodige fargerike beddene dine. Lykke til, håper det blir mange som kommer:-)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)