tirsdag 21. august 2012

Tid for kos.

Høsten kommer ubønnhørlig snikende på oss, regnet øser ned og hagen er på hell. Ergo, tid for kos.


Garn er kjøpt, strikkelysten har ligget brakk fra i vår, men så dumpet jeg over et bilde av Skappelgenseren og jeg var solgt. Det ble ikke helt den fargen jeg hadde tenkt, men akk, med pinner nr 7 kan jeg saktens strikke flere. Skappelgenseren med oppskrift finner du HER Planen er å strikke den litt smalere.


Sammen med strikketøyet hører det med te i store krus.


Bøker som skal leser, noen gamle kjøpt på Fretex, andre på nett. To til kommer med postmannen til uka, så det blir ikke kjedelig selv om høstværet ikke slår til med klar himmel og gnistrende sol.


Mitt grønne alibi i dette innlegget ;) Jeg er best på hageplanter, de få som står inne går for lut og knapt nok kaldt vann. Denne kunne jeg ikke stå imot på mitt siste blomsterhandelbesøk, minner om prydgress, men det er en form for grønnrenne.


                                        Hilsen Tua

11 kommentarer:

 1. Ja det er koselig med høsten også :) Både inne og ute. Her er det høsting, tørking og pakking av frø som er høstbeskjeftigelse nr 1 Inneplante?! Hva er det?

  SvarSlett
 2. Det så virkelig koselig ut med garn og te. Jeg har ennå ikke fått høstfølelsen enda, for her skinner sola, og det er varmt som bare det. Men det kommer nok snikende, for jeg oppdaget i går at det var mørkt halv ti på kvelden. Jeg har sett den grønnrennetypen på gartneriet her også. De pleier å være lettstelte planter som passer utmerket her også ;-)

  SvarSlett
 3. Må nesten le=) Du strikker den samme genseren som meg, med akkurat samme garn type. Jeg strikker grønn og grå=) Det er heldigvis lett. Lykke til=) Høres ut som du har lagt opp til en koselig høst. Jeg skal også lese mange bøker, strikke og kose meg med te=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Gleder meg til du blir ferdig med min genser!
  klem minstegullet <3

  SvarSlett
 5. Det er koselig med et strikketøy på mørke høstkvelder, og særlig når det regner og blåser ute! Det var jo en kjempefin genser, og den ser ikke så vanskelig ut heller!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. Åja..dette kan jeg like...strikk,te og gode bøker..det er KOS:))

  SvarSlett
 7. Te og bøker hørtes veldig koselig ut. Når det gjelder håndarbeid, er jeg dårlig gitt. Fin farge på garnet du skal bruke, og genseren var kjempe fin!

  Kos deg masse. Jeg er ikke helt ferdig ute enda, og håper på mindre regn enn det er spådd!

  Klem

  (jeg har tatt akeleiefrø til deg i dag)

  SvarSlett
 8. Så lekre farger du hadde på garnet! Det blir garantert en nydelig genser. Nåe jeg leser innlegget ditt kjennes det mer ok at høsten kommer snart- det er jo masse kos som venter:) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 9. Nå er du godt forberedt til mørke høstkvelder.
  Flott grønnrenner!

  SvarSlett
 10. Så flink du er som strikker. Jeg mangler tålmodigheten, så jeg holder meg til symaskinen, det går litt fortere for meg :-) Var de teene gode? Jeg har akkurat prøvd to nye yogi teer, swweet chili og licorice mint, de er supergode og anbefales. De er så søte og gode så man trenger ikke sukker heller. Ha en super dag !

  SvarSlett
 11. Same her,pinnane har hatt for det meste pause i sommar. Har sett på den Skappelgensare også og har same tråden liggande dog i ein annan kulør. Får sjå kva tida bringer. Men er heilt enig i at den kan med fordel ver noko smalare.
  Ha ei fin strikketid :)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)