torsdag 3. januar 2013

Tidtrøyte

er greit å ha når men ser på tv, eller i mellom slagene sånn ellers på nyåret. For den som kastet seg på Skappel strikkebølgen før i høst, dette er minst like lett. Personlig liker jeg ikke skjerf sånn kjempegodt, men halser er superanvennlige. Denne ble laget på 3 dager i 100 % ull.


Pinne nr 5, 2 nøster Big Delight fra Garnstudio (Drops Design), 50 masker, strikk att og fram til det er igjen nok garn for felling og sammensying. Vips en dobbel hals ikke så mange har maken til :) Garnet jeg valgte er litt voldsomt i fargen, men shit au, flott med farver til vinterbleke kinn og den kjedelige svarte dunjakka.


Slik ble det, jeg kan nok ikke skryte på meg store kunnskaper som fotograf, men å ta bilder i vintermørket på soverommet i et avslørende møkkete speil....Hrmfff....


                              En strålende torsdag ønskes deg fra Tua


8 kommentarer:

 1. Jättesnyg halsduk! Härlig färg!! Jag ska åka och köpa garn till en sjal eller kofta idag.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Så fin!! Ser jeg en strikkepinne får jeg senebetennelse på flekken, men gosj så fristet jeg blir til å ta frem strikkesakene nå..... Ha en flott dag!
  Maria (ethageprosjekt)

  SvarSlett
 3. Så herlig skjerf i glade farger. Jeg har lovet at jeg skal strikke skappelgenser, men har ikke helt funnet motivasjonen.

  Klem vivi

  SvarSlett
 4. Så kul den ble=) Artig garn. Helt enig i at det er koselig å strikke til TV, eller egentlig når som helst=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Den var super...likte veldig godt fargane. Veldig fint med noko som kvikkar opp som du seier.

  Klem MarJE

  SvarSlett
 6. Det var jo et skikkelig glad-skjerf du har laget deg!

  Godt nytt år forresten!

  Anne

  SvarSlett
 7. Nydelig skjerf! Herlig farge!

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken! Her skal resten av kvelden brukes på en etterlengtet bloggerunde, tiden strekker dessverre ikke til lenger *uff* kjenner jeg savner fininger som deg.

  Klemklem

  SvarSlett
 8. Ååå, jeg synes det var kjempeflott! Leter etter en lett oppskrift på hals, denne kunne passe meg godt...takk og takk!
  Ha en flott kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)