fredag 21. november 2014

Det beste med november

er ikke hagen iallefall. Den er ganske så nitrist for tiden, med litt snø blir den vakker igjen. Det er mye annet jeg setter pris på med november også.


Om det ikke er snø i hagen er det litt snø på fjellet 10 km lengre opp i dalen. Årets første skitur er gjennomført i dag. Herlig :)


Inn mot Fagerhøy på ski.


En annen ting jeg elsker å gjøre, særlig i november når det ikke frister å være ute til enhver tid. Strikking foran peisen med god te i koppen.


En bukett fargerike avskårne på bordet.


Hente mat i fryseren, laget av egendyrkede tomater og grønnsaker.


Koser meg med å lage julekalendere til barna (de er 18 og 25 år) så det er nok mor som er mest barnslig i dette tilfellet :)


Nyinnkjøpte svibler i vinduskarmen inne mens det er et yrende fugleliv ute. Flere novemberfordeler finner du på denne fine bloggen Blandt roser og bladlus                                                -Turid                                           

13 kommentarer:

 1. Ja, jeg vet at du liker vinter og snø :)
  Jeg skal være enig med deg i at det er penere med snø hos deg enn her hvor alt er grått og brunt. Det blir mye lysere også. Så flink du er til å strikke! :)

  SvarSlett
 2. Åhhh, mysigt med skidturer....och härligt med hyacinter... Trevlig helg. /Lotta

  SvarSlett
 3. Jeg lengter etter snø, og det må jeg nok en stund til. Ellers koser jeg med strikking, og adventskallendere til barnebarna. I år er det et par som får 24 vitser hver, pent sammenrullet.:):)
  Eirin

  SvarSlett
 4. Mycket skoj i november! Men mest avundsjuk blir jag på skidföret. Låter fantastiskt och ljusare blir det av snön vilket man skulle behöva just nu. Snöljus!
  Ha det gott!

  SvarSlett
 5. Mye fint med november, egentlig! Høres deilig ut med skitur :-) Min 24-åring forventer absolutt gavekalender....

  SvarSlett
 6. Så heldige de er som fortsatt får julekalender! Det hører julen til uansett alder:)

  SvarSlett
 7. Så fint med mange gleder=) Jeg gleder meg over mer eller mindre det samme som deg, minus ski=) Jeg håper på snø til jul, men så kan jeg godt få vår igjen! Men må vel finne meg i litt snø for guttenes skyld=) Fortsatt god helg til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 8. Fine bilder av vinterlandskap hos deg, strikking hører til november her også.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 9. Du får november til å virke koselig :)
  Og så mange votter du har strikket! Du er flink :)

  SvarSlett
 10. Her var det mye å glede seg over. Blir misunnerlig på det hvite teppet ute og skimuligheter. Her er det bare grått og vått. Så heldige de er som fortsatt får julekalender. Man vokser aldri fra sånne tradisjoner. Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 11. Ååå...mye snø i området ditt...
  Enig med deg...koselig med håndarbeid og varm drikke på denne årstiden:)
  Fin uke til deg:)

  SvarSlett
 12. Ser ut som om du har en flott november! Her er det null snø i sikte og med alt regnet i det siste så er det vått og frost om hverandre. Men i dag stakk solen frem- glede!! Fortsatt god uke :)

  SvarSlett
 13. Det beste med november - ikke hagen i alle fall. Herlig setning, jeg blir i godt humør av både den, og de flotte snøbildene dine. Inspirerende innlegg :)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)