tirsdag 25. oktober 2011

Storfint besøk eller ikke?

Plutselig, en bevegelse i hagen til naboen, rådyr, også kalt stylterotter på forumet hagegal. Her har jeg gått å fryktet for hageelg siden tidlig i sommer, men jommen fins det flere hagetrusler der ute også. Forholdet til disse dyra blir litt delt, de er jo utrolig fine, men akk de forsynte seg grovt av naboens jordbær før de ble engstelige for dette vesenet som snek seg rundt i sokkelesten på singelen med kamera.                         Håper ikke de vet at jeg ikke har tatt opp alle gulerøttene enda, eller kålrota.

4 kommentarer:

 1. Ja de er jo så fine ,,i skogen,, ikke i hagen.
  Mammas roseknopper er de også så glad i , hun måtte bare fjerne rosene etter at hun hadde prøvd alt fra mennskehår til hagenisser.

  Men du fikk jo tatt fine bilder da.

  Klem Marit.

  SvarSlett
 2. Næringsvett har de i hvert fall - de vet hvor godsakene er. Synd disse vakre dyrene gjør så mye skade. Før hadde vi trøbbel med sauer og geiter, men det har heldigvis ordnet seg etter litt skjelling og smelling til hyrden. :) Ville kaniner derimot, er ikke like lette å oppdra...
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 3. Etter at vi fikk hund har jeg heldigvis ikke hatt så mye besøk av disse stylterottene. Men før det spiste de opp det meste i hagen.
  Ha en fin uke !

  SvarSlett
 4. Huff ja. Her så gubben de første rådyra i hagen forrige uke. jeg har vært lykkelig over at de ikke har vært her, selv om vi bor nesten i skogen. Håper de bare var på gjennomreise og at de ikke kommer igjen til våren og spiser alle plantene som titter opp etter vinteren.

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)