tirsdag 13. desember 2011

Julegilde.

I helga sto årets julegilde på tapeten igjen, jeg var ikke gjest, men var med å tilberedte, noe som er ekstremt gøy. Her er noe av det vi lagde.

Ferskvannskreps og kongekrabbe.

Pepperørret og røykelaks.

Rakfisk.

Roastbeef og lammerull.

Skinke og kald ribbe.

Spekemat og sylte.

                                                              -Tua

3 kommentarer:

  1. Hei og takk for din kommentar:)
    Jo benken såg ganske ok ut da eg holdt på for en gangs skyld ;), men da jentene også sluttet seg til og vi var tre som bakte såg benken ut deretter og skal eg love.. :)
    Kunsten med å lage til slike herlige og fristende fat med masse deilig mat, den misunner deg deg altså! Rett og slett vakkert!!

    Klem fra Catharina

    SvarSlett
  2. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Koselig at det er noen i nærheten som titter innom.
    Du bor nok litt høyere enn meg for her regner det nå og skogen er igjan svart :( Liker ikke dette været.
    Så mye lekker julemat dere laget til. Får helt vann i munnen.
    Jeg legger til bloggen din slik at jeg kan besøke det en annen gang også.

    SvarSlett
  3. Hei:)...åååå dette så bare sååå godt ut!..og fint dekorert med utskjært frukt...lekkert!!
    God kveld til deg:)

    SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)