torsdag 1. desember 2011

Jeg drømmer

Klokka er halv ett på dagen, det ble ikke lyst i dag, det regner og vinden uler rundt hushjørnene. Ikke et snøfnugg i sikte i dag heller. Jeg drømmer om:


Ettårig lilla valmue

Geranium

Astranta Major "Lars"

Hvit valmuesøster. Denne har jeg frø av om noen vil ha. Planta blir 70 - 90 cm høy. Det flikete bladverket bak er en delphinium/ridderspore.


Ha en fin dag, helst uten å blåse bort.

-Tua

8 kommentarer:

 1. I fjor på denne tiden lå snøen, mens i dag pisker regnet på vinduene og gresset i hagen er friskt grønt ennå... Blir det frost nå tror jeg desverre at mange av plantene mine vil bukke under - jorda er så våt. Allikevel drømmer også jeg om vårens første spirer, selv om jeg nå helst vil ha snø...
  Hilde

  SvarSlett
 2. Det er fine drømmer å ha! Og før du vet ordet av det, er de på plass igjen.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Vi får bare drømme videre...for nå slår de sterke stormer rundt hushjørnene...og det føles leeenge til sommer...men det går fort likevel:)
  Så koslig du ville være med på Give away hos meg:)
  Ikke så vanskelig å bli følger...du trykker bare på den blå knappen hos meg(følg dette nettstedet)så får du opp et nytt vind..trykk følg...nytt vindu og trykk ferdig...vips så er du med:))
  Fin 1.des. til deg:)

  SvarSlett
 4. Fine!! Jeg forelsket meg helt i de lilla valmuene jeg! Hvor har du kjøpt de frøene? Har selv fått noen doble rosa av en venn som jeg skal prøve til vår/sommeren, men vet ikke hvordan de ser ut da:) De hvite var skikkelig fine og jeg hadde syntes det var toppen å få noen frø av den. Skal vi bytte? Mystisk rosa(?) valmue mot hvite? Har også pyntekorg-frø om det er av interesse.
  Ha en fin kveld!
  Maria:)

  SvarSlett
 5. Flotte bilder. Jeg likte godt valmuen og -søsteren.

  SvarSlett
 6. Vilka vackra drömmar, vit vallmosøster skulle jag gärna haft men jag hade ingen tur med den vanliga blå så jag har liksom givit upp..
  Ja da, vilket väder vi har, men snön kommer det är sant och visst..
  Ha det fint :)

  SvarSlett
 7. Vakre bilder å drømme seg bort i :)

  SvarSlett
 8. Nydelige drømmer, og flotte planter er det!

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)