En kan lage kransekakemasse selv, men jeg "jukser" med ferdigkjøpt. I år endte jeg opp med Odense kransekakemasse, den luktet sterkt av mandelessens, men det ble mer borte etter steking. Ta kransekakemassepølsa og trill den lengre og tynnere og skjør den i cm tykke skiver som stekes il de er gyldne. Avkjøl bunnene så de er helt kalde. Jeg setter de i fryseren ei stund.
Smelt så kokesjoklade i vannbad med en bit delfiafett i, dypp kakene i sjokolade og vips har du Sarah Bernhard. Jeg brukte 200 gram sjokolade til denne porsjonen. Vil en ha mindre sjokolade går det fint å "ringle" over kakene i striper istede for dypping.
Det ble litt sjokolade til overs, hadde i puffet ris så ble det noen risboller til jul også.
Ha ei strålende helg, hilsen Tua
Kaloribomber det där, men ack så goda :)
SvarSlettHei Tua:)
SvarSlettMmmnnn...dette er en av mine favoritter...men jeg spiser altfor mange av de...om de finnes i huset...fantastisk gode:)
God helg til deg:)
Oj, det så godt ut!!
SvarSlettGod jul!
Maria:)
Her i huset har vi også laget ristopper i dag. Sarah Bernhard har jeg aldri prøvd før, men det virker jo ikke så vanskelig. Sjokolade er jo kjempe godt.
SvarSlett