torsdag 25. oktober 2012

Ferdig

Ferdig med frihåndsprosjektet for noen dager siden, her er resultatet. En enkel og helt ordinær strikkegenser i grått strikket av det nye garnet Love You 2 fra Drops. Varm og deilig i høstkulden.
Det nye strikketøyet er en rundstrikket barnegenser til lille prinsesse Anja, på 2 1/2, verdens nydeligste lille pike :)) Strikket i pt5 sport.

Må bare reklamere litt for ei av de aller flotteste sidene/nettbutikken jeg har vært inne på når det gjelder håndarbeid. Herlige  Birgirsdottir, forhandler mønster og garn til de flotteste ullgensere i islandsull med den karakteristiske rundstikkingen. Fant siden hos Marit og hennes give away. Der satt jeg med stjerner i øynene og vann i munnen :)) Det blir nok en islender eller to (gensere altså:) etter hvert.


          Ha en nydelig torsdag alle sammen, jobben venter på meg, hilsen Tua

8 kommentarer:

 1. Lekker,god og varm nå fremover ,jeg liker gensere som går litt over stumpen .
  Du er flink ,jeg er så imponert over dere strikkemaskiner.

  Ha en fin dag , Marit.

  SvarSlett
 2. Flott, herlig gensar. Var den nye tråden god å strikke av?
  Har vore inn på den sida du skriv om her og der var virkelig mange godsaker.
  Ha ein strålandes dag.

  SvarSlett
 3. Så flott genser du har strikket. Jeg synes grått er en fin farge. Ja, de islandske oppskriftene skal sees nærmere på. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Vilken fin tröja du stickat! Härlig färg.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Maria

  SvarSlett
 5. Skal si du ble raskt ferdig med den grå genseren. Den varmer nok godt. Akkurat en sånn passer her i dag. Det er 1 plussgrad og sludder både vannrett og loddrett. Nydelig barnegenser du har begynt på.

  SvarSlett
 6. Kjempeflott genser du har strikket :) Fin farge, og den ser varm og god ut.
  Kjenner ikke til nettbutikken du nevner, men jeg skal ta turen innom og titte.

  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :)
  Ha det fint!

  SvarSlett
 7. Så flink du er. Superfin genser, og den lille ser ut til å bli veldig søt=) Gleder meg til å se mer av strikken din=) Håper du får ei fin helg når den tid kommer. Vibeke=)

  SvarSlett
 8. Så fin genseren din ble! Det er koselig med et strikketøy nå på høsten. Jeg har også kikket på siden på bloggen til Marit! Mye flott, ja! Dessverre så kan jeg ikke strikke så mye pga hendene. Jeg er industritapetserer, og trekker salonger og stoler (på akkord) ,så det går hardt for seg! Jeg holder på med et par bøttenisser som jeg håper skal bli ferdig til jul :)
  Ønsker deg ei fin helg, Tua!

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)