tirsdag 23. oktober 2012

De kan brukes til så mangt

disse gamle trekassene, tidligere eple og vinkasser. Kjøpt hos Gartner Andreassen på Lillehammer.


Skohylla er på trappene, bokstavelig talt. Klar for rengjøring og innsetting i 80-tallshusets vindfang. Vindfang = 1x1,5 m2, ørlite og trangt, men med stort behov for oppbevaring av særlig sko.


Hi-hi, ei grønn plante i yttergangen er ikke prøvd av meg før. Antar denne avgår med døden særdeles raskt, siden mine "grønne" fingre overhode ikke gjelder inneplanter.


Sånn, der var skohylla på plass, nå gjenstår det bare å se om skoene faktisk blir satt i hylla og ikke i den vanlige haugen midt foran døra. Veldig sjarmerende å komme til en hjertelig haug av sko i døra som formelig roper velkommen inn :)


Når jeg først blogger hageurelatert (hmmm, nytt ord, eller)? Servietter. Kanskje litt over gjennomsnittet glad i disse papirgreiene jeg slenger på tallerkenen til hver eneste middag i heimen. Ganske vanlige hverdagsservietter.


Kunne bare ikke stå for disse uberkuule ugleserviettene, er de ikke fryktelig fine? Kjøpt hos Gartner Hagen i Gausdal. Obs, obs, der er det så mye fint at det er virkelig verdt turen innom om du er på de kanter av landet.


                                   Hilsen Tuaietpusterom.

14 kommentarer:

 1. Det vart jo et fint entremøbel de eplekassene.
  Hyggelig at det er flere som har serviettdilla, og uglene var jo veldig søte:-)

  SvarSlett
 2. Så fint det ble med de kassene!
  Inneplanter er ikke min greie heller. Staudene og de andre plantene i hagen kan jeg dulle og stelle med, mens stueplantene får ett minimum av stell stakkars. Rart igrunn at det blir sånn. Man skulle kunne tro "plante som plante", men sånn er det ihvertfall ikke for meg.
  De ugleserviettene var skikkelig stilige :-)
  Klem!

  SvarSlett
 3. Vilka snygga lådor!!! Me like:)). Och vad fint det blev att använda dem som skohylla.
  Jag har inte heller så bra hand med inneväxter:)).
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvarSlett
 4. Så flott skohylle du har fått deg. Det er så fint med gjenbruk! Stilig den potteplanta du har kjøpt! Jeg har flere planter i en kald gang og de trives godt der av en eller annen grunn. Jeg må være unntaket fra regelen jeg da, for hos meg trives de aller fleste inneplanter (bortsett fra om sommeren og med noen unntak). Jeg var veldig glad i stueplanter før jeg beveget meg over i hagegalskapen, så jeg synes ikke det er noen motsetninger mellom disse to interessene ;-))
  Picasa er et gratisprogram som lett kan lastes ned på pc :-)

  SvarSlett
 5. Sjarmerende og flott skohylle da gitt! Du må være særdeles streng med avkommet så de setter skoene sine pent i hylla :) Potteplanter er ikke helt det samme som hageplanter, men om du satser på f.eks. Hoya, porselensplanter, så trenger ikke de så mye vann. Jeg glemmer dem stadig vekk! (Eller kunstige)
  Stilig serviett! Jeg samlet på servietter da jeg var lita, og mange gjør det ennå! Fin hobby :)

  SvarSlett
 6. Flott skohylle!..disse kassene er så fine til så mangt:)
  Tusen takk for frøene..det blir spennende å se om jeg får de til:))

  SvarSlett
 7. God ide :) Jeg er også svak for servietter, ikke å samle på men til å bruke :)Et lite løft i hverdagen?!

  SvarSlett
 8. Fantastisk skohylle! Kanskje planta overlever fordi du går forbi den hver dag? For en hagegal er det jo flott med en gartner som selger servietter også. Det var kule servietter de med uglene!

  SvarSlett
 9. Koselig skostativ~gjør jo ingenting med litt mye skitt heller på de. Håper dine vil bruke stativet for her i heimen føler jeg mange ganger at det bare er jeg som rydder opp i skoene.

  SvarSlett
 10. Her ble det orden i sakene gitt! Ikke morro å komme hjem til en haug av sko, nei!
  Ugler er jo veldig in i tiden, så serviettene blir nok en succè på middagstallerknene.
  Ha en god kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 11. Så kul skohylle! her er det alltid manko på skohylleplass, og jeg savner plass til litt høyere sko i den vi har, så det der var jo genialt!

  SvarSlett
 12. For et fantastisk skosskap! Det ble superstilig=) Skulle ønske jeg hadde plass til et sånt her hjemme=) Helt enig, de ugleserviettene vara veldig søte. Håper du har det bra=) Vibeke

  SvarSlett
 13. Flott skohylle! Flink og kreativ:)
  Søte servietter.

  SvarSlett
 14. Kjempekule ugle servietter:) Det finnes så mange fine servietter med så utrolig flotte motiv at jeg forstår godt at det fort kan bli noen pakker i hjemmet:) De er jo også kjekke å bruke til decopage:)
  Synes skohyllen din ble veldig sjarmerende:) Jeg kommer gjerne til å herme etter;)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)