mandag 29. oktober 2012

Hagevandring og vikingskip

Dagens vandring i hagen


Nedsnødd hage.


Nedsnødde biler.


Her kommer vinteren, her kommer den kalde fine tida... Trallallalla.... (den sangen av Jokke og Valentinerne). Hverdagsutsikten er vakker i vinterskrud.


Det ble en tur til Vikingskipet på Hamar i helga på brukt og antikkmesse. Noe fint, ganske dyrt og mye brask, men dette ble med hjem. Har en gryende sans for retro. Dette fatet så jeg, gikk fra det og hadde en desperat leteaksjon for å finne igjen den salgsboden. Vikingskipet er fryktelig stort, men jeg fant det igjen og nå pryder fatet kjøkkenbordet.


Karaffel. Den er ikke gammel engang, men karafler kan man ikke får for mye av :) Kjekt å ha til julelikøren man planlegger å lage.

En annen følelse jeg fikk var at jammen begynner jeg å bli gammel. Når man stadig faller i staver over ting man gjenkjenner fra barndommen på brukt og antikkmesse lissom.


                                       Hilsen antikkTua

10 kommentarer:

 1. Jepp, helt klare tegn på en gryende alderdom der! ;-)) Flott brett og karaffel du kjøpte. Antikkmesser er morsomme å gå på.

  Snøen kom her også i natt, men jeg regner med at den blir borte igjen. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Ja, nå er det ikke tvil om at det er vinter hos deg.

  Barndomsminner blir viktigere og viktigere for meg også og noen saker minner litt ekstra om barndommen:-)

  Ha en fin mandag! Klem!

  SvarSlett
 3. Oj, vad mycket snö det är hos dig! Så vackert, som ett julkort.
  Fina saker du köpt:)).
  Jag har inte stickat sjalen jag har på mig på bilderna:)). Den är köpt på Rabalder.
  Ha en fin dag. Här håller vi på att regna och blåsa bort.
  Kram Maria

  SvarSlett
 4. Snø! litt kult da! Minner meg om tiden jeg bodde i Trondheim, da hadde vi alltid snø i oktober:) og så fine ting du fant! Ellers så trenger man ikke være så gammel for å finne ting fra barndommen på antikkmesse, jeg finner masse på loppis som minner meg om mine besteforeldre foreksempel:) Ønsker deg en fin uke:)
  (hilsen Maria, ethageprosjekt)

  SvarSlett
 5. Snøen er vel kommet for å bli hos dere. Vi fikk snø i begynnelsen av helgen, men med regn i natt, er det meste vekke igjen.
  Sikkert mye spennende å se på sånne messer! Fine ting du har kjøpt!

  SvarSlett
 6. Hei Tua. Så var snøen kommet til dere..det var tidlig. Men den lyser så fint opp i dagen og så beskytter den jo plantene mot hard frost. hvis det da ikke bare blir slaps utav den? Koselige ting du har funnet på messen. Likte godt det fatet i porselen:) Håper du får en fin uke! Takk for din hilsen snille deg:) God klem til deg.

  SvarSlett
 7. Masse snø her også. Får litt julestemning av snøbildene dine=) Artig å handle brukte ting! Jeg er hekta. Heldigvis får jeg ikke med meg alt av loppis og messer. Håper du har det fint. Vibeke=)

  SvarSlett
 8. Skikkelig mye snø hos deg! Det er jo koselig også da :) Selv om jeg pleier å si at snø gjør seg best på fjellet eller på postkort.. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 9. Ja, så kom denne snøen da. Det ble lyst og fint, men jeg er ikke helt sikker på om jeg vil ha vinteren enda. Spørs hvordan det går til helga, når det blir mildvær.

  Må være spennende å gå rundt i Vikingskipet og lete etter skatter.

  Ønsker deg en ny fin uke! Nå har jeg pakket og gjort klar frøene for sending :)

  God klem

  SvarSlett
 10. Oj, hos deg har det kome ein del snø ser eg.
  Lyst og trivelig, men eg likar ikkje så godt vinter lenger :D

  Så flott fat og karaffel du har funne på antikkmesse.
  Ha ei fin veke.

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)