mandag 15. oktober 2012

Ingen overraskelser og advarsel om et lettere irritert parti i innlegget

men her kom snøen i går. Litt for tidlig med tanke på en hel bærepose løk som fortsatt ikke har kommet i jorda, 10 potter med selvsådde busknelliker på vent... Hmmm, denne vinteren kom som julekvelden på kjerringa (meg) i år også. Det heldig er at snøen gjerne kommer og går noen ganger før den blir liggende.

Kjøkkenhagen

Begredelige bed.

Palmekål og grønnkål med hvit pynt på.


Slik står det fortsatt, drivhustomten. Jeg må si at Posten Bring ikke har opparbeidet seg særlig høy stjerne hos meg. Drivhuset vi bestilte ble sendt den 18 september, det ankom Bring Hamar den 25 september og har siden ligget der, Argggghhhh. Etter en halv arbeidsdag i telefonen for drivhusselger (Gartnerteknikk) ble den endelig oppsporet på Hamar. Herregud, falt det de ikke inn på Bring Hamar at det var noen som skulle ha det drivhuset??? Unnskyldningen var at ei scannemaskin hadde gått istykker, har Posten bare ei scannemaskin mon tro?
Men i morgen kommer drivhuset til gards, måtte bare snøen gå bort og varmen atter komme. Så skal nok mannen og jeg klare brasene, han med ei hånd siden den andre tok turen innom vedmaskinen (det gikk heldigvis bra tross alt).  Hi-hi, dekkskifte sent i går kveld var vel oppvarmingen på det praktiske samarbeidet for oss.

            Hilsen Tua som synes det er deilig å "lette på irritasjonslokket" innimellom.                   

14 kommentarer:

 1. Jeg forstår veldig godt din frustrasjon! Jeg har hatt noen runder med Posten selv angående importplanter som har blitt til kompost i deres varetekt. Nei, posten har jeg dessverre ingen pene komplimenter til. Det blir spennende om snøen går igjen da, for det er ikke noe særlig å drive med drivhus oppsetting i snøslaps. Her var også snøen på lynvisitt rett oppe i lia i går, men i dag er det mye mildere og det "bare" regner så det spruter i dag. Heller det enn snø.
  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Men oj, en hånd innom vedmaskinen hörtes ikke noe särlig ut:-(

  Håper virkelig at du får drivhuset ditt nå og at dere får mulighet til å sette det opp för vinteren kommer på alvor!

  Jeg vet jo ikke hva slags lök du har liggende, men du kanskje kan sette noen av de i potter hvis det skulle bli for ille?

  En lei start på uken for dere - nå kan det bare bli bedre!!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Uff dette passet,,som alltid,, dårlig , får håpe snøen gjør som den pleier komme og gå.
  Lykke til med været , drivhuset og løken , og jeg grøsset når jeg leste om hånden din og ved-maskinen det er så skummelt.

  Jeg ønsker deg en fin uke , klem fra Marit.

  SvarSlett
 4. Så irriterende med drivhuset!! Det er jo så kjedelig når man venter slik på noe og det ikke dukker opp. Her nord har vi ikke snø enda, men knallblå himmel og sol. :)

  SvarSlett
 5. Men var irriterande med växthuset, förstår att du är arg. Man väntar och väntar och så kommer det inte för att det fastnat på vägen! Hoppas allt löser sig för dig. Huu för snö redan, hoppas den smälter snabbt:)).
  Kram Maria

  SvarSlett
 6. Den Posten gjør meg målløs....

  Lykke til med oppsettet!

  SvarSlett
 7. At posten er en servicebedrift og til for kundene har de ikke alltid forstått. Men fullt betalt porto skal de ha....

  Lykke til med snøsmelting, løkplanting og drivhus :-) Det pleier å ordne seg!

  SvarSlett
 8. Det var tidlig med snø allerede nå. Får håpe den tiner igjen, før den legger seg for godt.
  Posten leverer ikke alltid like punktlig, det er sikkert. Bra det praktiske samarbeidet mellom deg og mannen fungerer godt. Det var bra at han ikke fikk noen alvorlig skade i vedmaskinen. Håper han kommer seg fort igjen!

  SvarSlett
 9. Jøje meg..dette er da helt utrolig!..ja det sier jeg: skulle alle firma drivet som det offentlige så var Norge konkurs for lenge siden!!
  Håper været blir bra nå så dere får det opp:))
  Lykke til:))

  SvarSlett
 10. Synes du er tålmodig jeg! Posen med løk ordner det seg sikkert med. Jeg har satt ned løk 6. desember, men har også satt dem i krukker fordi spett ikke strakk til som løksetter redskap. Den værste løknedsetting var nok i 20 cm nysnø og så ble det 15 pluss grader uka etterpå. Løksetting er av de jobbene jeg liker minst i hagen, men da er det om å gjøre å se for seg den fantastiske flor løkvekstene byr på når våren kommer. Har du gjort grunnarbeidet for drivhuset går sikkert det bra også.

  Lykke til!
  Brita

  SvarSlett
 11. Jammen er det blitt vinter hos deg, men den forsvinner nok snart igjen! Håper virkelig at den lar vente på seg litt til, med tanke på løkene dine :)

  Håper at drivhuset ditt kommer i morgen, slik at du får det opp før den skikkelige vinteren kommer. Skulle ikke samarbeidet gå bra, så bak ei kake til kaffen. Det gjør alltid sysen :)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 12. Smukke vinterbilleder.
  Håber sneen snart forsvinder igen og du får dit drivhus i morgen, så du kan få det sat op før vinteren rigtig sætter ind.
  Jeg håber på, at det varer længe før vinteren kommer her. Jeg mangler endnu meget i haven før jeg har været hele haven igennem.
  Tak for kigget.
  Ha` en god aften.

  SvarSlett
 13. Oj, vinter alt (fytterakkern). Litt frustrasjon er også lov på en blogg, den handler jo tross alt om vår hverdag. Kan du ikke legge løkene i noen potter i garasjen o.l.med teppe over? Har gjort det samme selv, men her er det heldigvis 5 varme enda. Fine dager til deg:-)

  SvarSlett
 14. Snø allerede, ja det var tidlig, men den smelter nok bort. Forstår godt at du er irritert på posten, men bedre sent enn aldri....

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)