onsdag 4. september 2013

Tid

er det alt for lite av. Joda, det dreier seg mye om å prioritere denne dyrebare tiden. Kanskje jeg ikke er så flink til akkurat det å prioritere. Hagen har ikke vært høyt oppe på prioriteringslista dette året. Har fått luket bare 1 gang, har selvfølgelig gravd ned noe nytt, plantet, klippet, vært på diverse hagemarkeder, osv. Men årets store lidenskap har vært det nye drivhuset og kjøkkenhagen. Ho-ho det er bare sååå artig :)


Her er squashkassa i solveggen, kun ei plante igjen da de andre fikk meldugg. Har nok ikke vært flink nok med vanning denne supervarme sommeren. Å jo, det er sant, jeg har nesten ikke vært hjemme heller, prioriterte turer denne sommeren :)


Fornøyd med dette, lilla verbena og lilla blomstererter. Blomstererter må man ha, de lukter himmelsk.


Prioriteringa her ble å sable ned noen riddersporer, samt annet avblomstret, slenge noe utover, resten i sekken.... å så gikk tiden litt for fort, å her står det. Måtte på trening, det prioriteres høyt for tiden.


Har igjen å klippe ned ca 20 til av disse, tror jeg har litt for mange av de.


*rødme* her står jammen bøtta fortsatt ved skammens bed i skråningen. PS. den er iallefall tømt for illeluktende vann, inntil neste regnskyll kommer.


Høstens eneste investering så langt, ny solbærbusk. Fikk det plutselig for meg at ei ikke var nok allikevel. Denne står i blomsterbedet sånn inntil videre, fullt i kjøkkenhagen.


Georginene holder fortsatt stand. De blomstrer, men det er bare et tidsspørsmål før første frostnatt, og da er dødsens.


Mer kjøkkenhage :)
Jeg usikker på om det ble helt som jeg hadde tenkt, men sånn går no dagan.


                                               -Turid

7 kommentarer:

 1. Ja, en må være flink til å prioritere hva en synes er viktigst i en hage. Du har vært virkelig god på å dyrke grønnsaker i sommer! Trening skal jeg også drive med i høst og vinter. Har en ergometersykkel som støver ned, og det må det gjøres noe med ;-)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Du har det jo veldig frodig, selvom andre interesser har fått litt større plass i livet ditt akkurat nå. Det er jo litt det som er godt med hage også , det er ikke bare tragedie om den må klare seg litt selv. Grønnsakshagen er jo blitt kjempefin !

  SvarSlett
 3. Tida den er der, det er berre det at noken gonger så har vi så altfor mykje vi trur vi MÅ gjere. Du har iallefall litt av kvart å henge fingrane i ser eg. Hugs at det å halde på i hagen kan vere god mosjon, så tida då du renskar ugras, plantar og stuller og steller gjer godt for kropp og sjel, så lenge du ikkje tenkjer at no skulle eg ha gjort noke anna.

  SvarSlett
 4. Så flott kjøkkenhage Turid, ja det er så moro.
  Jeg synes hagen din står veldig fin ennå, det kjekke med ugress er at det går ingen steder.

  Jeg rust en tur i hagen i stad og jeg behøvde ikke å bøye meg langt ned for å se at ,,her var det myyye å ta fatt på,,he he.

  Ha en strålende kveld.

  SvarSlett
 5. Det høres kjent ut at det er vanskelig å prioritere tiden, men er det så farlig? Man skal jo ha noe å gjøre neste år også, eller en annen gang=) Kos deg i hagen=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Sånn er det bare! Det du ikke fikk tid til i år, kan du gjøre til neste år, - hvis du vil og har tid og lyst.
  Når det er sagt, så syns jeg du har lykkes med mye i år også! Kjøkkenhagen, masse flotte stauder, lekre georginer, nydelige erteblomster og verbena! Gled deg over alt du har fått til!

  SvarSlett
 7. Det er helt umulig å prioritere hage hele tiden :)Vi har da et liv utenom også :) Jeg har for min del vært ganske lat i hele sommer..

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)