torsdag 19. september 2013

Fra hagestarten i denne hagen.


Fri på dagtid i dag, kveldsjobbing på gang. Med ei real ryddesjau på kontoret fant jeg gamle cd med bilder på :) Artig.


Fra blomstertorget i Amsterdam. Wow, for et utvalg det var der. Riktig vanskelig å ikke kjøpe i bøtter og spann kan jeg huske.


Fra botanisk hage i Gøteborg.


Fra egen hage noen år etter starten. Kvadratvis med gressplen..... alt er vekk nå.


Starten på singelgangene. Det var denne sommeren både mannfolket og jeg satt på rumpa med hver vår planteskje å gravde ned de kantbåndene. Det verste er at etter få år har båndene råtnet.


Før duk, singel og bånd kom på plass. Det er også en nedsablet hekk her. Den har fått vokse noe opp igjen, da den hindrer innsyn.


Sånn, etter noen ukers hagearbeid i ferien, kom noe av hagen på plass. Dette viser peonbedet, da nesten uten peoner. Nå er det mange....                                 -Turid (fortsatt ryddende)

2 kommentarer:

  1. Så artig med gamle bilder som plutselig dukker opp! Gøy å se tilbake på hvordan hagen hele tiden forandrer seg. Dere har gjort mye!! Og det er bare såå fint! Et fantastisk mangfold planter du har i hagen, jeg blir stum..ikke vanskelig å se at det bor en litt plantegal dame her:-)
    Ønsker deg en fortsatt fin kveld.
    Klem Ellen

    SvarSlett
  2. Hei! Det er så morsomt å se at det kan skje store forandringer i en hage på relativt kort tid. Liker veldig godt før og etter bilder. Det har blitt utrolig frodig hos deg. Det er slike bilder en bør trekke fram når alt ikke går etter planen. Ha det godt! Anne

    SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)