torsdag 30. oktober 2014

Kaos

eller kan dette defineres som kreativt kaos mon tro? Jeg skal definitivt ikke skryte på meg at jeg er verdens mest ryddige person, sånn hjemme hos meg selv. Dette er heldigvis litt bedre på jobb, der jeg gjerne vil at ting skal stå på geledd.


Når man er hjemme en hel dag, kan det fort tippe litt over når det gjelder sånne kreative tanker. Kreative tanker har en tendens til å formere seg i en fryktelig fart, de tar ikke hensyn til individets (mine) begrensninger eller tilgjengelig materiale. Her et lite utvalg av morgenens agurknytt (GD), arvede KK, ei ullbukse to be, som var utrolig kjedelig å strikke forøvrig, en pose (en av mange) med restegarn, ei blokk og planer om å kreere egne mariusvotter i finull. Tenk, det finnes ikke mariusvotter???? Iallefall ikke i finullvarianten med tommelkile sånn at passformen blir vettug.


Skulle bare ut en tur, da er det helt tullete å sette skoene på plass hver gang, herregud, skal da ut att snart.


Hagens kaos. Har ikke ryddet noe særlig ute, det synes. Men kanskje det er greit for plantene å ha litt dyne over seg også, siden snøen bare kommer på korte visitter. Irriterende når man vil gå på ski.


På tampen av kaosinnlegget, et beroligende bilde av vakker kveldshimmel i Gausdal, tatt i går efta.


                                         -Turid

4 kommentarer:

 1. Vakkert bilde av kveldshimmelen. Kjenner meg igjen i å ha det litt kaotisk hjemme, her er det malersaker på stuebordet og kaotisk strikkekurv.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Her er det også kaos gitt, vi er noen ordentlige rotekopper her i huset og nå mot slutten av uka synes det :) Kjempefin sko-hylle forresten!

  SvarSlett
 3. Finnes det ikke Mariusvotter?! Det høres helt utrolig ut, og da synes jeg du bør rette på:) Håper du har fått frøene jeg har sendt.

  SvarSlett
 4. Jeg er så enig med deg, sko skal jo snart på igjen :) Rydding er oppskrytt...
  Du får finne opp et par mariusvotter!

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)