torsdag 5. januar 2017

Nytt år, nye muligheter

vil jeg si.

Godt nytt år til den som eventuelt vil dumpe innom denne bloggen som sjelden oppdateres. 2016 gikk fort, men dog ikke helt smertefritt. Nok om det, hello 2017.


Noen nye chilifrøpakker er på plass. Kommer i jord om et øyeblikk. Artig å teste ut nye sorter.


 Turnuslivet betyr fri midt i uka, og i dag er det en sånn velsigna god fridag. Tok opp hele bæreposen, ja du leste riktig, bæreposen med frossen chili fra 2016. Den er nå renset og most i matmølla. Oppbevares i frysen. Jeg fryser ned i isbitformer til meg selv, men på jobben brukes gjerne større mengder i slengen, så der fryser jeg i større porsjoner, pakket i gladpack.


Se, jeg husket hansker denne gangen :) I motsetning til forrige gang, da jeg bare skulle, så.... resultatet ble en lang kveld med brennende hender.



                                       -Turid

5 kommentarer:

  1. Det er kjekt å bruke mat som er produsert. Blir nok mye god mat. :) Ha en fin dag, og godt nytt hageår, hilsen Ingeborg

    SvarSlett
  2. Kjekt du er tilbake i blogglandia. Lykke til med såingen av Chili, mine går i jorden på søndag.

    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  3. Det så spennende ut! Hvor kjøper du frø fra? Unntatt Plantasjen kjenner jeg ikke igjen noen av merkene på posene. God helg!

    SvarSlett
  4. Godt nyttår! Koselig å se deg på bloggen igjen :-)
    Ha en fin januarhelg!

    SvarSlett
  5. Glemmer også hansker når jeg driver med chili, også glemmer jeg at jeg har drevet med chili - og tar ut kontaktlinsene - deilig...

    SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)