mandag 14. november 2011

Gryte med thailandsk vri.1 kepaløk i båter stekes raskt i gryta, ha i 1 boks kokosmelk, eventuelt litt vann og 1-3 ts rød karripasta, la det koke i ca 10 minutter. I denne gryta brukte jeg svinekjøtt, men kylling går like fint. Kjøttet skjæres i strimler og brunes på god varme i panne, ha det over i gyta sammen med 3 gulerøtter i biter, kok i 5 minutter. Ha tilslutt i 1/2 rød paprika, 1/2 grønn paprika og 1 boks minimais. Smak til med salt og pepper, evetuelt litt buljong. Serveres med ris. Jeg hadde også ei skål med cashewnøtter til å strø over, og for den som liker frisk koriander passer det godt på denne retten. En enkel, rask og forholdsvis billig middag.


                                          Ha en fin mandag, hilsen Tua

3 kommentarer:

 1. Nam det så både sundt og godt ut.
  Takk for middagstips, det var akkurat det jeg trengte i dag.

  Ha en fin dag , klem Marit.

  SvarSlett
 2. Tror denne skal være ganske sunn. Prøvde å lage den med mager kokosmelk også, men da ble smaken "tynn" og stusselig synes jeg. Litt fett må man ha :)

  SvarSlett
 3. Å, sånn mat er godt! Og så er det raskt og greit å lage - hvis man bare får tak i sånne karripastaer. Det er ikke alltid like enkelt her nede. Pleier be besøkende fra Norge ta noen bokser med til meg. Kan ikke akkurat kalles kortreist mat... :)
  Ha en fin dag.

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)