onsdag 22. februar 2012

Gratulerer til meg :)

1 års-dagen er her. Jeg har vært helt røykfri i 1 år, jammen skal det bli flere år. Var i Bergen å kjøpte ny rygg i mars 2011 også, så her er det et helt nytt liv. Det er fantastisk å kjenne at kroppen virker :))


                                         


                                           Ha en strålende onsdag, hilsen Tua

12 kommentarer:

 1. Gratulerer! Godt gjort:o)
  Her jobbes det med tanken om røykeslutt . .

  Heleneklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal ikke si det var enkelt, men dette var sjansen jeg hadde til å få tilbake en frisk rygg med operasjon. (litt ergelig å betale 120000 for det, men) Hadde veldig god hjelp i tablettene Zyban. Masse lykke til hvis du prøver, det går nok fint :)

   Slett
 2. Gratulerer!! Når man får lyst på en røyk, så er det bare å tenke på fordelene med å være ikke-røyker, og ikke minst alle pengene vi sprarer. Har holdt i 12 år jeg nå, men fortsatt får jeg røyksug av og til.
  Stå på!!
  Klem Inger

  SvarSlett
 3. Gratulerer!! Flink pike!!
  Lykke til videre!!
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett
 4. Gratulere!! Utrolig bra gjort!!

  SvarSlett
 5. Gratulerer! Kjempebra! Jeg sluttet for 20 år siden og har ikke savnet røyken en eneste dag. Stå på, og lykke til videre!
  Klem

  SvarSlett
 6. Velkommen etter:) JEg hadda 1-årsdag som ikkerøyker 16. januar og det er bare knallgodt!!! JEg synes både du og jeg har gjort en kjempejobb og jeg gir deg et klapp på skuldra for bra jobba:))
  Topp med røykfri kropp:))
  Stå på videre:)

  SvarSlett
 7. Grattis med røykeslutt! Jeg var også en røyker en gang, men nå har jeg holdt oppe i snart 5 år. Virkelig bra jobba, for det krever sin kvinne :))

  Ha en fin onsdagskveld. Klem Vivi

  SvarSlett
 8. Gratulerer! Så flink du er :) Og tenk alt du kan kjøpe for de pengene du sparer. Faktisk blir det fort en sydentur av slikt :)

  SvarSlett
 9. Så flink du er...og godt for kroppen din:)..og med ny rygg også...så er det sikkert kjempegodt når du skal starte i hagen igjen:))
  Stor gratulasjon til deg:)))

  SvarSlett
 10. SÅDAN.! Stort tillykke og flot klaret. :-)
  Kram Birgitte

  SvarSlett
 11. Gratulerer, kjempeflink er du! Du har vunnet premie i min Giveaway, så du kan jo ta det som 1-årsgave! :D

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)