Nytt innlegg om mat, noe jeg er litt hekta på om dagen. Den maten som er heldig for kroppen og får den til å virke godt.
Gårsdagens middag: Cowboyfor.
Rent svinekjøtt i små biter brunes i gryta, ha i 1 løk i biter, 1-2 gulerøtter i små biter, hell over 1 boks tomat og 1 boks vann, la dette trekke 8-10 minutter. Jeg hadde igjen noen stekte champignon fra dagen før, de havnet også i gryta. Smak til med salt, pepper, chili, tacokrydder kan brukes, hvitløk smaker godt i, fritt valg rett og slett :) Før servering ha i hermetiske bønner og mais, jeg brukte 1/2 boks av hver.
Det hele var ferdig på 30 minutter, som tilbehør brukte jeg fullkornstortilla skåret i snipper, avocado og lime i båter. En klatt rømme, creme fraishe eller matyoughurt smaker deilig til.
God lørdagskveld :) hilsen Tua
Dette så veldig godt ut. Jeg liker slike matretter som er lette og enkle å lage! Denne må prøves! Kan vel kanskje bruke kyllingfile også?
SvarSlettØnsker deg en fin kveld. Klem Vivi
Alt av kjøtt kan brukes, har du rester etter tacomiddagen er det også fint å bruke. Enkel og billig middag dette, med gode muligheter for restebruk også :)
SlettHa en stålende søndag.