lørdag 25. februar 2012

Cowboyfor

Nytt innlegg om mat, noe jeg er litt hekta på om dagen. Den maten som er heldig for kroppen og får den til å virke godt.

Gårsdagens middag: Cowboyfor.


Rent svinekjøtt i små biter brunes i gryta, ha i 1 løk i biter, 1-2 gulerøtter i små biter, hell over 1 boks tomat og 1 boks vann, la dette trekke 8-10 minutter. Jeg hadde igjen noen stekte champignon fra dagen før, de havnet også i gryta. Smak til med salt, pepper, chili, tacokrydder kan brukes, hvitløk smaker godt i, fritt valg rett og slett :) Før servering ha i hermetiske bønner og mais, jeg brukte 1/2 boks av hver.
Det hele var ferdig på 30 minutter, som tilbehør brukte jeg fullkornstortilla skåret i snipper, avocado og lime i båter. En klatt rømme, creme fraishe eller matyoughurt smaker deilig til.                                          God lørdagskveld :) hilsen Tua

2 kommentarer:

 1. Dette så veldig godt ut. Jeg liker slike matretter som er lette og enkle å lage! Denne må prøves! Kan vel kanskje bruke kyllingfile også?

  Ønsker deg en fin kveld. Klem Vivi

  SvarSlett
  Svar
  1. Alt av kjøtt kan brukes, har du rester etter tacomiddagen er det også fint å bruke. Enkel og billig middag dette, med gode muligheter for restebruk også :)
   Ha en stålende søndag.

   Slett

Takk til de som tok seg tid :)