mandag 9. juli 2012

Hagevandring 9 juli.

Her øser det fortsatt ned, hele hagen henger under vekten av alt vannet, vassarven vokser seg stor og flott mellom stauder og roser her.


Det begynner å bli liten plass til å bevege seg på singelgangstiene nå, siden det øser ned legger alt seg utover av tyngden.


Denne stien er litt bredere (140 cm), bildet er tatt i svingen ved jomfrurosa, som dominerer der sammen med mange storkenebber av forskjellige slag.


Det største bedet preges mye av Geranium phaeum album. Den blir stor og frør seg veldig om en ikke passer på.


Timiantrappa ligger i mellom hosta med hvite kanter og flekktvetannen.


Timiantrappa sånn den ser ut i dag, har kjøpt nye planter til den to ganger før, men i år gikk det fint. Timianen kom igjen, nå blomstrer den.


Dahlia"skogen" på kanten av sitteplassen, lekestua (pottelageret mitt:) og enden på lilla/orangebedet.


Sommereika blir nesten borte i alt det grønne, de største her er kvann og stråleblomst. Sånn ser det ut her i hagen i dag, regntungt og nedslått, men showet er helt i begynnelsen, så det er fortsatt håp.

                                         Mandagshilsen fra Tua

7 kommentarer:

 1. Jammen er det frodig og fint hos deg! Det er trasig med alt dette regnet. Har mest lyst til å grine, når jeg ser at plantene legger seg flate.
  Håper på bedring snart! Klem

  SvarSlett
 2. Takk for en fin hagevandring. Det er alltid lika hyggelig å se oversiktsbilder så man får ett bättre helhetsintryck. Det ser frodigt och fint ut till trots att plantorna hänger i regnet, det gör dom här också. Vi får hoppas på lite bättre väder snart men just nu regnar det...
  Ha det fint :)

  SvarSlett
 3. Så frodig og fint du har det til tross for regnet (eller kanskje takket väre regnet). Tusen takk for hagevandringen, veldig moro å se oversiktsbilder!
  Håper du får en flott uke og bedre vär!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Flott hagevandring! Her var det mye interessant å se på. Koselige hagestier.

  SvarSlett
 5. Så fint å få være med på hagevandring hos deg :-)Du har så mye fint i hagen din. Klem fra Marit

  SvarSlett
 6. Koselig å få være med på hagevandring. Alt er så frodig og fint hos deg. Vi på vestlandet er jo vant til regn, men akkurat nå har vi sol og fint. Så jeg vanner i krukkene.
  Ha det fint!

  SvarSlett
 7. Veldig flott med den vassarven, ja :-(
  Men ellers er det mye fint hos deg....

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)