søndag 14. juli 2013

Dahliadilemma

Dahliadillaen kom i fjor, men det er ikke bare bare, det har blitt et lite dilemma også. De er så vakre, så vakre og jeg er helt betatt, men med bare 10 kvadrat stort drivhus, ble det alt for lite når alle disse skulle ales opp i vår. En annen ting er at de er ganske skjøre, både for temperatur og behandling. Når de skulle bæres ut og inn i ei hel evighet her i vår gikk det med en god del greiner, nå tar den hersens vinden seg av greinknekkinga.

Arabian Night

La Recoleta

Berliner Kleene

Cartouche

Christine

Classic Elise

Ellen Houston

Rocco

Pastel Florart

Mystic

Orfeo


Dette er de Dahliaene som blomstrer nå, fortsatt er det noen igjen som ikke har startet showet.
                                 -Turid

4 kommentarer:

 1. De er så utrolig flotte og fargerike, det er godt å få de ut men vinden kunne jo tatt litt hensyn.

  Flotte bilder, ha en fin kveld.
  Marit.

  SvarSlett
 2. Åhhh, de er så utrolig fine, og har fantastiske former=) Skjønner godt at du synes det er litt styr å ordne dem år etter år. Jeg er ikke så god på å ta inn til vinteren, og ikke så god på å ta ut om våren heller... Håper du har en fin sommer=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Heisan. jammenhar du fått til mange flotte planter. Dei to øverste skulle eg gjerne hatt tak i. Nydlege var dei. Strever med å få dei til. Prøver igjen neste år. Ha det godt.

  SvarSlett
 4. Så mange vakre dahlia du har! De tar plass på våren ja. Men å begrense seg er jeg ikke flink til, så det blir nok trangt til neste vår også :-)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)