søndag 2. august 2015

Stille

morgenstund, huset sover mens jeg nyter kaffe og den siste fridagen før det er hverdag igjen.
Hagen er på sitt aller beste, bare se.


Revebjeller er et must i hagen. Mange er redd den fordi den er giftig, men det er ikke mange barn som beiter på hageplantene. Giftige bær derimot, bør man være mer forsiktig med.


Så var det peoner igjen. Ikke ofte de blomstrer sånn i august, men den som venter på noe godt (vakkert). Håper de står litt til, da det er hagevandring her litt uti august.


It`s a jungle....... Mulig hagedama har overdrevet litt med bruk av marikåpe. Både utefor og innafor gjerdet. Kommunen pleier å være behjelpelig med lukinga på utsiden (les kantklipping).


Hagen sett fra hjørnet av tomta. Jeg drømmer om milliongevinst og mur mot naboen for flatere tomt.


Teknisk feil igjen :0


Flere peoner :)


Litt av jordbæra som overlevde høstens rådyrangrep. Noe kart, men bare få modne bær enda. Det sies at sommeren er sein når jordbæra modner i oktober :))


Årets ny bringebærhekk står nå gjemt bak meterhøye storkenebb og strandkålen på to. Må nok ommøblere litt etterhvert.                                    -Turid


7 kommentarer:

 1. Deilig å nyte hagen en stille morgen. Her er det også siste dag av ferien. Ser du også har geranium som er digre. De jeg sådde for to år siden er store som "palmer":)

  SvarSlett
 2. Så fint med peoner i august! Ja, det har vært lang blomstring på det meste her også. Kjølig sommer har jo noen fordeler ;))

  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 3. Gosh for noen flotte peoner! De var verdt å vente på!
  Nyt den siste fridagen :)

  SvarSlett
 4. Hei
  Hagen din ser helt fantastisk fin ut, Turid. Hagen kom sent, men godt i år. Jeg har tatt meg noen dager fri igjen, så nå skal jeg nyte hagen før det blir skikkelig hverdag.
  Ønsker deg en super fin uke.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 5. Flotte pioner og en frodig hage :-) skjønner godt at du nyter morgenstunden i stillhet og bare sanser den flotte hagen din.
  Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
 6. Vakker morgenstemning fra hagen din, flotte Peoner.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)