onsdag 2. mai 2012

Våronna

Da var våronna nesten unnagjort. Har igjen å gjødsle en del av bedene, det blir fint å gjøre i morgen for da setter vel møkkaværet inn igjen. Det er spådd dårlig hagevær fremover, men jeg krysser fingrene for at vi unngår snø iallefall.


Bildet er tatt fra gårdsplassen og nedover, altså starten på hagen. Dette er på sørsiden av huset med sol hele dagen. Krokusen synger på sisten verset.


Bildet er tatt oppover mot gårdsplassen. Nyrydda bed og greier :) Mange "brune pinner" enda, men det kommer seg nok.


Vestsiden av hagen, mot kjøkkenhagen. Legg merke til det vakre tørkestativet midt i glaninga. Et av hagens hatobjekter. Men ved finere anledninger fjernes hele greia.


Høyt henger han, men er sjelden sur. Husbeising er årets vedlikeholdtprosjekt. Fargen er lys antikk.


En nærsyntblomst. Primula roseum stod det på lappen som jeg for en gangs skyld fant igjen sammen med planta.


                                     Hilsen Tua

6 kommentarer:

 1. Spennende primula du har der! Jeg har også et sånt tørkestativ, men det er også en helt nødvendig ting å ha. Jeg er så glad i å tørke klær ute, at det får bare stå der. Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 2. Skal bli morsomt å se bedene når det lir ut på sommeren! ha en god onsdag!

  SvarSlett
 3. Det er så deilig når man ser slutten på "våronna" :-) Ser ut som om du har mange, store bed å holde orden på. Gleder meg til å se hvordan det vokser til i bedene dine, for det deler du vel med oss andre.

  Ha en god uke! (selv om det skal bli kaldere vær).

  SvarSlett
 4. Så fint du har planlagt hagen din med stier- kan tenke meg at den er fin og frodig om sommeren! Og tørkestativ er veldig kjekt da! Skulle gjerne hatt ett selv- ingen ting slår utetørkede klær, laken osv! miljøvennlig er det også! Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 5. Det er ingen ting som er så flott, som en nyryddet hage om våren. Da ligger hele hagen klar for en ny sesong, med blader, blomster og alle herligheter.

  Jeg håper heller ikke at det blir snø, men lite vi får gjort! Vi krysser fingrer for at det går over!

  Kos deg videre. Klem

  SvarSlett
 6. Så ryddig og fint ut i hagen hos deg. Her blir det nok flott blomstring snart. Jeg raka hagen i går, godt å få unna gammelt løv.

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)