torsdag 29. august 2013

oppattatt

ikke helt men nesten. Bare for å få understreket hvor god _og_ lettvint denne retten er, ja tilogmed sunt vil jeg påstå at det er. Ho-ho, kan det da bli bedre?


Løk, mild currypaste og en skvett olje i panna => stekes/svisses litt først.


Ha i kikerter, stek litt til, så kommer valgets kval. Jeg hadde paprika og fersk tomat, har du squash, sopp, sukkererter så sleng det i. Da jeg brukte friske tomater, ble det litt tørt så 2 ts tomatpurè ble også hatt i. Retten blir mer sausaktig med tomatconcassè fra boks. Tilslutt en neve med spinat, eller så mye du vil, spinat er godt, men jeg hadde ikke mer :) Smak til med salt og pepper.... voila.... ferdig.


Serveres som selvstendig rett med nanbrød og matyoghurt til, eller som tilbehør isteden for poteter og grønnsaker. Her ble den trauste ovnsbakte laksen piffet opp med dette tilbehøret.




                                   -Turid

6 kommentarer:

  1. Kanskje du burde gi ut bok med egne oppskrifter ;-)
    Du er virkelig flink til å lage mat!

    Ha en flott dag!

    SvarSlett
  2. Takk for tipset! Jeg visste ikke helt hva vi skulle ha til middag i dag, men nå blir det ovsbakt fisk med tilbehør.

    SvarSlett
  3. Jeg kom bare lige forbi.
    Hvor ser det lækker ud.
    Tak for kigget.

    SvarSlett
  4. Dette såg godt ut, må nok prøve denne, Eg er veldig glad i kikerter.

    SvarSlett
  5. Jeg liker oppskriftene dine=) Er skikkelig matlei for tiden, men dette så supergodt ut=) Alt bra? Vibeke

    SvarSlett
  6. Ser mumsigt ut, gillar kikärter. En ny vri med ärter och lax :)

    SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)