onsdag 2. april 2014

Til det kjedsommelige

blogger jeg om den #%¤&%¤"!!&/& snøen og lengselen etter vår. Her: en ny oppdatering om hagens tilstand om du gidder å se enda mer snø.


Gjerdet sliter også med all snøen. Mulig det blir fjernet siden dette er resultatet hvert eneste år.


Blankmispel i knopp med dyp snø rundt.


Ha, bare se, det blomstrer til og med i Gausdal. Litt sparsomt, men det satses på et rikere flor utover sommeren.


Tøffinger gjennom snø og is.


Har vært på "slang" i nabokommunen i dag (de har typisk, ikke snø). Blåbærlyng har de yndigste små blomster.Og så litt tidtrøyte for den utålmodige gartneren. Ferdig med ei kofte i dag, da må den neste på pinnene fortere enn svint.
Må innrømme at denne vinteren tærer på tålmodigheten. Akkurat i dag er jeg litt molefonken. Kalde netter, mye snø, sterk vårlengsel og en kropp som ikke spiller på lag med meg.
På den annen side: jeg har friske barn som har skikket seg vel, snill mann, hage under all snøen, drivhus som venter, bare denne vinteren gir seg litt, et planterom smekkfullt med planter, jobb, en pose full av helt nytt garn og termosen er full med kaffe :)
Jeg trenger saktens ikke klage.


                                   :)Turid

14 kommentarer:

 1. Hadde jeg hatt all denne snöen hadde jeg også klaget:-) Håper den tiner snart!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Åhhh, jeg synes så synd på deg, og jeg er veldig glad for at du egentlig liker snø og ski=) Tenk hvor ille det hadde vært om ikke? Fint å sette ting i perspektiv når det får litt trått. Det er ikke jeg alltid så god til! Håper snøen forsvinner fort som svint=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Jeg forstår godt at du er lei all snøen, for jeg hadde flydd på veggen hadde det vært masse snø her nå. Men jeg har snø igjen på skyggesiden der hvor takraset kommer ned, så det er litt vinter igjen her også ;-)

  Det finnes alltid nabokommuner hvor det blir tidligere bart, også her. Det må en bare ignorere ;-)

  Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 4. Bare klag i vei. Jeg synes det er litt greit å ha en medklager, og jeg deler absolutt frustrasjonen din.

  SvarSlett
 5. Det blir nok snøfritt hos deg også om ikke så altfor lenge, men skjønner at du kan bli litt utålmodig.
  Ha det fint!

  SvarSlett
 6. Huff, jeg skjønner godt at du klager! Du har mye snø! Egentlig skulle det (hvis det hadde vært en normal vinter) ha vært mye snø hos oss også, men den har forsvunnet. Å sette blåbærlyng i vase var smart. Det skal jeg også gjøre :)

  SvarSlett
 7. Godt å finne det positive i livet mens du venter på at snøen skal forsvinne og hagen din dukke frem.

  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 8. Hehe..syns du får ut frustrasjonen på en grei måte jeg..her i bloggland. Du fortjener trøst du som strever med å lage planter for drivhuset ditt! Nå håper jeg at ventetiden ikke blir så lang..strikking er god terapi syns jeg, når galt skal være galt. Søte små vårtegn har du iallefall fanget inn :-) Blåbærlyng har den skjønne grønnfargen!!
  God helg da! Mvh Eli.

  SvarSlett
 9. Tro nok jeg hadde lengtet ekstra etter vår i din situasjon. Det må nesten være frustrerende med flotte vårbilder fra herlig vår andre steder i landet. Strikk i vei !!
  God helg fra Eirin

  SvarSlett
 10. Da er vi sannelig to som sliter med denne snøen som ligger som ett hardt skall over det beste her enda... Tenk - ikke en snøfille på bakken dette året, før den 16.mars. Og nå ligger den der og ler av meg, som bare går og lengter etter å starte årets hagesesong og se alt som skal spire og gro denne våren.Og så så mange prosjekter som svirrer rundt i hodet mitt da. :)
  Men men - det er vel bare å smøre seg med (enda mer) tålmodighet, og kose seg med hageblader, bøker og litt strikketøy en stund til.
  Ønsker deg en fortsatt god helg!
  Titti-klem

  SvarSlett
 11. Lykke til med snøsmeltinga! Har du aske å strø på? Evt mulighet til å skuffe den over til naboen ;-)?

  SvarSlett
 12. Hei du, jeg skjønner du blir litt lei snøen nå, det er jo så mye hyggeligere å rake løv en og tine snø.
  En trøst før være at det jeg har sett på bloggen din kommer våren fort når den først kommer for det blomstrer og er jo så frodig i din hage.

  Så fine krokus dem er det ingenting som kan stoppe.
  Klem fra Marit.

  SvarSlett
 13. Det er jo lov å klage, det privilegiet kan vi unne oss. Men det er like viktig som du gjer til slutt å tenkje litt på alt det positive som er ogso. Det vert nok snøbært hjå deg og skal du sjå, og med litt varme så veks det så det sprutar. i år har vi hatt ein meir normal vestlandsvinter med svært lite snø og våren sprenger seg på. Ha ei god veke, vonar snøen har minka til neste helg i hagen din.

  SvarSlett
 14. Såg no at du hadde skrive innlegget 2. april, så kanskje har du fått enden i veret og er i full gang i ein snøfri hage. Kan jo håpe.

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)