torsdag 29. januar 2015

Jo eldre jeg blir

jo mer visdom får jeg......... NOT!

I en alder av 45 (god stund siden det nå) så er det som om jeg blir mer svimeslått for hver dag som går. Tenk, i 2 hele måneder har jeg leita etter frøene mine fra i fjor (og årene før). Snakker ikke om bare litt lissom.


Det fine med hele greia er at jeg har fått rydda skikkelig i skuffer og skap, der jeg var sikker på at frøene lå. Hvor de var hen? Jo i ei hvit stablekasse som stod sammen med utrangert julestasj nede på roterommet i kjelleren.


Sånn, da skal det ryddes, noteres hva jeg har og hva jeg ikke har og hva jeg skal ha og hva jeg vil ha og hva jeg ikke kan ha.


Ny i år. Mariatistel. Håper dette er en humle og sommerfuglmagnet som den vanlige tistelen er.


Matauk. Salatblomkarse i bløt, skal såes i morgen, om dette smaker som vanlig blomkarse er det ikke så viktig at den blir takandes (dialekt for moden, ferdigvokst).


Alfalfaspirer i norgesglass, toppet med nydelig solbrun knestrømpe fra LaMote. gule erter i bløt, såes i morgen.

                                  Tenker detta bli frakt etterhvert.                                                 -Turid

2 kommentarer:

  1. Måkke friste meg med mere frø ;-), men Mariatistel så litt fristende ut. I dag har vi vår her, men i morgen er det vinter igjen i følge Yr.

    SvarSlett
  2. Ja, det lyder kjent... I fjor kjøpte jeg to store frøbokser fra Garden Living, så nå vet jeg i det minste hvor de er ;)

    Lykke til!

    SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)