mandag 19. januar 2015

Ståa


for tiden er at det har snødd ganske mye. Med snødybde på 60 cm er jeg fornøyd med hagens vinterdyne. Det sies at med 50 cm snø er dekket optimalt. Så da så, men jeg vet at det antakelig kommer til å lave ned her til langt uti april. Så at vi når meter`n med snø i år også, det gjøt vi nok.


På tide å måke taket her :)


Har vært i drivhuset, mannen har måket taket på det to ganger allerede. Jeg gleder meg stort til at jeg atter en gang skal få drive ute her. Med alle plantekassene fulle av småplanter.


Hvem har trampet i mitt drivhus? Det er nok bare en litt for høy stabel med potter som har blitt utsatt for press fra snøtyngden.


Staudesådden er sådd, fått stått inne til svelling, og nå gravd ned i ei snødynge.


Så strikkes det ganske mye. Har fått helt dilla på votter, nærmer meg 50 par i høst og vinter. Har nå tilogmed solgt noen par, det er grenser for hvor mange par man trenger selv.


                                              -Turid, heldigvis i vintermodus enda.


5 kommentarer:

 1. Så fint med vinter-stemning! Her fikk vi snø i natt og det er vel første gang denne vinteren :) Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 2. Kjære vene så mye snø det er hos deg! Her snør det nå, men det ligger nok ikke mer enn 3 cm på bakken her så langt...
  Godt med så mye snø over plantene, men det får vi sikkert ikke her i vinter. Jeg er fornøyd med 20 cm :)

  Tak på drivhus er viktig å få måket ja, har sett noen stygge drivhus som ikke ble måket tidsnok...

  SvarSlett
 3. Snø har vi ikke her i hagen men jeg er glad jeg ikke eier en hytte på fjellet akkurat nå :-)) Lykke til med såing og spiring! Jeg har vært inne og kikket på sommerblomstfrø på diverse sider så det blir nok snart litt handling :-)) God ny uke!

  SvarSlett
 4. Du strikker så utrolig mange søte votter=) Kjenner enorm lyst til å strikke et par selv=) Håper du har det fint=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Skulle gjerne hatt litt snø, men får være glad for at vi slipper måking. Ingen frøsåing her enda. Vi har bestemt oss for å vente litt i år, og så litt færre...
  Ellers er jeg også i strikkemodus så det blir endel pulsvarmere, luer og gensere nå på nyåret, men 50 par votter, jeg er imponert !!!
  Eirin :-)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)