torsdag 21. mai 2015

Overfylt feiring

av over 400 000 treff på denne bloggen, som for det meste består av tull, tøys og hage. Så tenkte jeg på, hva skal nå gevinstene bli.....hmmmm, å sende planter på godt over meter`n blir vel litt i overkant for både meg og posten.


Pga overfylt drivhus er nå også bondebønner Crimson Red plantet ut sammen med purre og salatløk. Måtte det gå dem vel og kong vinter holde seg vekk til neste høst igjen.


Jeg lar aldri en sjanse gå fra meg til å vise bilder fra sjølveste paradiset mitt, my happyplace osv. Det er nå så fullt i drivhuset at jeg ikke har plass selv. Ved vanning og stell av ørten tomatplanter, chili, cosmos, solsikker, squash, basilikum, koriander, må jeg flytte plantene delvis ut for å kunne åle meg inn til de bakerste. Ei stund siden jeg har drevet med yoga her også, sånn bytheway.
De tøffeste (kålplantene, ringblomstene og staudebarna) er kastet ut og plassert i pallekarmer med duk over.

Say no more


It`s a jungle


Så gibort`n att da. Som manisk strikker og da særlig votter, blir disse to votteparene gevinster. Jeg håper inderlig at ingen får bruk for sånne på ei stund, men det er nok kjekt å finne frem slike til høsten att. Ved å legge igjen en kommentar = 1 lodd, følge = 1 lodd, linke med gibortbildet på egen blogg = 1 lodd.
Tenker at 31 mai er en passende dag og avslutte gibort`n på.


                                       -Turid

10 kommentarer:

 1. Hehe, dine bilder av drivhuset ligner veldig på min trangboddhet her ;)) Det er så fullt der nå, at det er ikke palss til meg heller, for både bord og stoler er okkupert av planter. Så trangt har det aldri vært der før...
  I går kunne jeg hatt bruk for votter, for det var en iskald fornøyelse å være på planteauksjon. Men til tross for vær og vind satte vi ny salgsrekord, og oppmøte av folk :)

  Jeg tar like god tre lodd med en gang. Skal lage link til bildet ditt hvis jeg bare husker hvordan jeg gjorde det ;))

  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 2. Jeg glemte jo helt å gratulere deg med 4 00.000 treff! Bra jobba! :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg Turid.
  Ja en skulle hatt ett diiigert drivhus men da hadde vi vel bare hatt enda mer planter og prosjekter.
  Jeg er imponert over dine tomatplanter, de ser så kraftige og store ut.

  Jeg har i dag flyttet ut masse fra drivhuset så nå får jeg plass til en liten stol, deilig med ett eget lite gutte-fri-sted hehe.

  Så flotte votter og fine farger, jeg tar 3 lodd.

  Ha en strålende dag.

  SvarSlett
 4. Det er jammen god utnyttelse av ditt drivhus. Håper været hos deg blir varmere så flere planter kan flytte ut.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Masse fine planter i drivhuset ditt som venter på sommeren. Ser ikke lovende ut enda, men håper belønningen for en kald mai måned er en flott og varm sommer!
  Og jammen har du fått plass til mye i drivhuset! Ser så koselig ut :-)
  Ha en fin pinsehelg :-)

  SvarSlett
 6. Du har jammen jobbet hardt med frø og planter i år også=) Artig at du koser deg, og jeg unner deg virkelig ikke vinter!!! Håper det blir varmere vær hos dere=) Drittvær her for tiden. Kaldt og masse regn! Blæh! Ønsker meg varme og soooool=)

  Åhhh, har så lyst på et av votteparene dine=) 2 til meg så langt, men skal prøve å linke også, og da smekker jeg til med en ny kommentar=)

  God pinse=) Vibeke

  SvarSlett
 7. Ja, kjenner meg igjen i trangboddhet. Har fortsatt plass til en stol i drivhuset, men den må nok ut i løpet av helgen, det er fortsatt mye på vaskerom og "overvintringsrom"
  Men for kaldt til å flytte noe ut. Frost for 2 dager siden og nå har jeg nettopp tatt morgenkaffen på terrassen i 5+grader.
  Så jeg tar gjerne et lodd.:-)

  SvarSlett
 8. Kjempefin blogg Turid. Klart jeg følger med på den. Du skriver jo så morsomt!

  SvarSlett
 9. Jeg tenker et par av de kule vottene dine kunne være en fin ting når jeg i morgen avslutter hjemmeeksamen :-)) Om jeg er heldig da ;-D 2 lodd på meg! Og fortsatt god helg :-))

  SvarSlett
 10. Og gratulerer selvfølgelig!

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)