tirsdag 5. mai 2015

Prosjektkjerring

eller kjerringprosjekt? Tja si det, sånn hagemessig er det å fortsette oppgraving av gamle bed, gjøre tapre forsøk på å fjerne gravmyrt som er invaderende og ikke det minste gullig.
Det verste er at jeg har satt igang inneprosjekt samtidig med at det skal gjøres masse ute også. Jeg har nok sittet litt for mye i stua i vinter. Kanskje jeg bladde litt i et villfarent interiørmagasin også. Vips, var ideen født, og er en idè født, må den sporenstrekt settes ut i livet.
Det er tid for fargeskifte i stua (til å begynne med:)


Kaotiske tilstander i drivhuset også, tomatplantene trenger stadig større plass, og jeg prikler og prikler sommerblomster.


Hi-hi-hi, litt sånn hairy scary denne tomatplanta ved navn Fuzzy Wuzzy. Ellers litt slapp og tafatt.


Sjå, den første chilien begynner å rødme :) Prøvesmakte en lilla og liten chili i går, sterk nok den tross av at den ikke er moden enda.


Mere prikling på gang, denne gangen ringblomster av ymse slag.


Så var det disse stakkarene da, kasta ut rett og slett. I 4 grader og sludd står de mistrøstige og henger med nebbet de ikke har. Persillebøtta har ikke kommet seg igjen heller, den har overnattet i drivhuset, men er fortsatt furten. Gressløken er like blid og den ene tusten skal bli til gressløkpesto på middagsbordet i dag.

8 kommentarer:

 1. Ja, det hender det kommer noen lyse ideer ;) Holder på med noe lignende her. Men det kommer til å ta tid, for det ute og i drivhuset prioriteres.
  Fuzzy Wuzzy så flott ut!

  SvarSlett
 2. Herre min! Du må jo være full i energi ;-D God ny uke!

  SvarSlett
 3. Ja nå kom jeg på at jeg har glemt ringblomstfrøene! Kanskje jeg like godt skal så de direkte i bedet. Så store chili du har. Mine begynner nå å få en liten blomsterknopp. Det er første året jeg har chili, så jeg er spent på resultatet. Lykke til med alle prosjektene:)

  SvarSlett
 4. Oi, så masse spennende du har på gang, både inne og ute=) Kjenner meg igjen, forresten…. Jeg er mester i å starte nye prosjekter. Turid, hvordan skal jeg gjødsle tomatene mine på en god måte? Håper alt er bra hos dere=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Imponerende hvor mye du får plass til i drivhuset. Lykke til med opp-pussingsprosjektet.

  Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 6. Hihi, det hørtes kjent ut, med slike prosjketer ;) Det skulle helst vært gjort i går, eller forigårs kanskje? Ihvertfall idag ;)
  Lykke til med alt som skal gjøres!

  SvarSlett
 7. Held og lykke med alt det du har gang i.
  Fine billeder.
  Tak for kigget.

  SvarSlett
 8. Ja kjenner meg igjen der..kort vei fra ide til tingene er satt igang:)
  Så mye flott du har dyrket frem i veksthset ditt...jeg er så sent igang iår at mange har så vidt spirt...vet ikke hva som sjedde i februar/mars...såing ble det iallefall ikke:)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)