fredag 6. januar 2012

Livat


 Vil ønske alle ei riktig god januarhelg med bilder av husets verste rakkerfanter *smile* Har tre stykker som jevnlig kommer langs med gjerdet for så å formelig slenge seg opp i fuglemathuset eller en automat.


Høyt henger de, men er litt usikker på om de er sure, tror ikke det, de lager en slags smattelyd når jeg kommer for nærme med kamera eller fuglemat.


Her på vei opp i huset for å spise lunsj, hjemmelagde meiseboller med matfett, solsikkefrø og fuglenøtter er favorittmaten. De er tre, men når de kommer i samlet flokk bruker de mesteparten av tiden på å krangle og jage hverandre rundt om i trærne her. Gøyal underholdning er det iallefall.                                                      hilsen Tua

8 kommentarer:

 1. Så herlig med slik livlig besøk i hagen :-)Her på Frøya finnes det desverre ikke ekorn.

  Ha ett fint nytt hageår!

  SvarSlett
 2. Hei Tua og takk for hyggelig hilsen inne hos meg:-)
  Ja, det er hjemmelagde lykter. Av sennepsglass, typen slottssennep, syntes det var så fin form på glassene. Enkelt å lage med litt ståltråd og tålmodighet. God helg til deg.

  SvarSlett
 3. Så koselig! Jeg mater også fuglene, men hittil har jeg ikke sett ekorn i fuglematen.
  God helg!

  SvarSlett
 4. Så moro med slike frokostgjester! Flotte bilder! :)

  SvarSlett
 5. Akrobatisk taktikk på den sjarmerende lille røveren. :)
  God helg.

  SvarSlett
 6. Så gøy med ekorn i matfatet. Jeg har også hengt ut nye meiseboller i dag. Det er nok noen fugler som besøker meg, men da er jeg på jobb og ser ingen ting. Men maten forsvinner så noen er det som blir mett :)
  Ønsker deg en fin ny uke.

  SvarSlett
 7. Ja endelig har vi fått snø:)
  Herlige bilder og ordentlig rakkerfanter.
  Vi bor også slik til at vi får besøk av små venner med jevne mellomrom.Vi får noe koselig besøk og noe til det litt mer plagsomme, rådyr som tar alle vårskuddene er ikke morsomt, fine å se på men ikke når de ødelegger hagen.
  Klem
  Liza

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)