torsdag 1. mars 2012

Ideer.

Jeg bør slutte å lese interiørmagasiner, kanskje noen av de heftigste interiørbloggene også. Ideene dukker opp raskere enn de kan settes ut i livet. Vinteren her jeg holder til er lang, kald og hard, det er fortsatt ei god stund til bar bakke og krokus. Noe må jeg finne på, da er det det med interiør dukker opp. Siste prosjektet var soverommet. Ideen fikk jeg etter en reportasje jeg så i et magasin om Manuela Hardy og hennes vakre hjem. Den fiiine bloggen hennes finner du HER
Det jeg falt for var fargen på soveromsveggen. Solid heter den og er forholdsvis mørk, noe som er greit på et soverom synes jeg. Hele huset vi bor i er malt i fargen elfenben, så et lite avbrekk er bare fint.

Smykketreet er ei trollhasselgren.

Hyllene er tre stk kasser kjøpt på Kremmerhuset og skrudd rett på veggen.

Tavledør

Den hvite store lysestaken er opprinnelig en grå "shabby" en som jeg har malt med hvit bengalakk og den myke siden av en skuresvamp. Telysestakene med øyenstikkere inni er kjøpt på Kremmerhuset. Den grå zinkbøtta med skinnhåndtak er kjøpt på Feel.

-Tua :)
 

3 kommentarer:

 1. Så fint!! Den fargen vil jeg også ha på soverommet! Men der står det en masse kasser etter flytten...Ah!...må få pakket opp enda mer! Morsomt med nye ideer til hjemmet- men tiden strekker ikke til her heller:) Fin lystestake også!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Flott farge på rommet og lysestaken ble kjempefin.
  Jeg har selv noen slike maleprosjekter, som jeg håper på å få igang snart. Jeg ser og ser på tingene, men ingenting skjer av seg selv;)
  Ha en flott dag
  Liza

  SvarSlett
 3. Nydelig farge! Jeg malte gulvene i det forrige huset vårt sånn - og det ble så fint.
  Ha en fin fin ettermiddag!
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)