fredag 30. mars 2012

Mye på hjertet.

Ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i bruktbutikker, før jobb i går ble det en liten tur på gjenbruket. Selvfølgelig ble det med noe hjem *smil*


Første funnet var denne vakre flasken/vasen i akkurat den fasongen jeg liker så godt, farven er også perfekt, liker sotfarvet.


Her er funnet på plass i vinduskarmen, sola steker så voldsomt her at det er ikke mye av det grønne som overlever våren og sommeren her. PS. legg merke til at jeg omsider har pusset vinduer _og_ skiftet gardiner. (stolt). Aberet er at bare 2 timer etter pussen kræsjet den første fuglen i ruta, stakkars fuglen, vinduet er ikke så blankt lenger heller. Heldigvis så gikk det bra med den fjærkledde.


Ei gammel bok, en klassiker jeg lenge har tenkt å lese, nå har jeg sjansen. Må lese forsiktig for boksidene er gamle og skjøre.


Bilderamme i metall, synes den var fin jeg, kjedelig med bare rammer fra Åhlens, skal bare finne noe lurt å ha i den nye ramma.

Gammelt vaskefat, det hører sikkert til ei mugge også, men den var ikke der dessverre. Tror dette fatet blir fint når jeg får fylt det opp med blomster.


Å slik går no dagan...... Snøen smelter sakte men sikkert, rundt 6 varmegrader på dagtid, vinden uler surt rundt husveggene. Nå er det frem med vaskefilla,etter det må jeg vel ta frem den lille påskepynten jeg har å plassere den.


                                Ha ei riktig god helg, hilsen gjenbrukstua

3 kommentarer:

 1. Så mye spennende du har funnet på gjenbruket.
  Hvis solen uteblir fremover, kan du kose deg med Jane Austen.
  God helg!

  SvarSlett
 2. Så heldig du har vært som fant et slik vaskefat. Det har jeg lenge vært på utkikk etter også!
  Det er spennende å gå og titte rundt på Gjenbruket, og som regel så blir det noe med hjem!

  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Sååå mye fint du fant:)..tror jeg må besøke en bruktbutikk snart...så lenge siden..
  Ønsker deg en fin helg:))

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)