fredag 9. mars 2012

Sol ute, sol inne...not.

Det eneste vårtegnet her omkring fortiden er dette


Tok inn noen kvister av forsythiabusken. Synes kanskje den egner seg best til vaser, selve busken vokser på en hengslete og rar måte og er bare fin i den korte blomstringa om våren. Ellers er den litt trist synes jeg. Og vasen? He- he, jeg bare måtte på en måte ha en boblen vase til, i mindre størrelse enn den første. Liker fasongen selv om de ikke er de meste praktiske er de veldig, veldig fine.


Ja, ett vårtegn til er det. Fruen i huset (meg) har klippet istykker sine gamle avlagte (og for små) jeans. Planen er å sy nye puter, usikker på om det blir ute eller inne puter, men etter å ha kjørt istykker symaskin og klippet meg i fingeren la jeg hele prosjektet litt på vent. Ja, ja, alle kan vel ikke være flinke sydamer, jeg er nok definitivt ikke det. Er litt lei av grå strikkeputer og brune gardiner nå, så jeg bør bare henge i :) Lysere tider, here I come :)

                      Ha ei fantastisk helg :) jeg jobber, men det er da heller ikke så verst.

                                             -Tua

8 kommentarer:

 1. Våren kommer nok snart til deg også! Forsythia har jeg ikke i hagen, men har veldig lyst på en. Vasen var kjempefin! Jeg sydde for noen år siden teppe av gamle olabukser. Det var ikke så vanskelig faktisk enda jeg er ingen racer på symaskinen. Lykke til med prosjektene! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Koselig å ta inn kvist og få litt vår inne!

  Veldig lurt å bruke gamle olabukser til noe nyttig! Flink er du!

  Klem

  SvarSlett
 3. Heisan.
  Koslig med litt vår inne. Skal jammen ta inn forsythia eg også. Har ikkje tenkt på det ! Blir nok flotte puter når du berre finn mot til å gå i gang igjen og symaskina samarbeider !!
  Go`helg !!

  SvarSlett
 4. Auu da, å klippe seg i fingen hørtes ike godt ut! Men puter av gamle jeans hørtes veldig fresh ut :) Det blir sikkert veldig bra. Koselig med noen vårblomstrende kvister i stuen nå. Likte godt den boblevasen din :) Ønsker deg en nydelig helg. Klem Ellen.

  SvarSlett
 5. Flotte vårkvister du har tatt inn:)...og flinke deg som syr av gamlejeans...
  Ønsker deg en fin helg...selv om du må jobbe...og takker for kommentar hos meg:))

  SvarSlett
 6. Ønsker deg en herlig helg ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 7. Hei igjen,,,
  Tusen takk for votter og sokker , det ble nesten sånn at jeg gleder meg til høsten.
  Men her var det jo så mye annet og glede seg over ,,så moro,, her skal det sås , flere av disse sortene har jeg aldri hatt(spennende).

  God helg og klem fra Marit.

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelige ord! God helg og lykke til med syprosjektet :)
  Hilsen MArianne

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)