lørdag 17. mars 2012

Jomfrua

Har hagemimret litt i bildearkivet, kom over denne rosa: jomfrurose også kalt kanelrose pga sine kanelbrune stilker. Denne så jeg i ei bok å bare måtte ha, to år senere fant jeg den, kjøpte sporenstreks og var et lykkelig hagemenneske. Stor var spenningen når det lakket mot vår igjen og jomfrua svarte med grønt på stilkene, så knupper. Stor var spenningen og rosa spratt ut, rekord tidlig til her å være. Men akk så bitte liten den var, ikke større enn en tommelfingernegl. Ta en titt på bildet, den er jo både nusselig og skjønn, dufter til og med. Siste bonus er herdigheten som er H-7.Så langt er alt vel, men nå 6 år senere har kjerret spredt seg med overivrige rotskudd i alle retninger. Jeg drar opp skudd, men stadig nye dukker opp. Naborosa Celestial står bare å måper over all iveren :)
Men tross vokse iver og små blomster, jomfrua er nydelig, ja de nakne kanelbrune grenene mot hvit snø er også en vakker kombinasjon.


                                          Ha en god kveld, hilsen Tua

4 kommentarer:

 1. Så nydelig rose! Jeg merker meg navnet og skriver den fort opp på ønskelista mi!

  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Søt liten overivrig sak det der med andre ord :-) Vakker var den, men når er så ivrig er det bvel viktig med plasseringen tenker jeg.
  Ønsker deg en fin søndag med flott vårvær :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefin,Tua:)...den går rett på vil-ha-listen:))

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)