torsdag 22. mars 2012

Fabelaktig utfordring

Månedens utfordring hos Maia med bloggen Fabelaktig Vis meg din favrittnips. Jada tenkte jeg, gikk på jakt rundt i huset, men der fantes ikke mye nips, ikke etter min definisjon på nips, som er: en ting som har bare en misjon, å ta seg ut. Det meste som finnes her i huset kan brukes til noe, vaser, lysestaker, fat, kopper og kar, mengder av bøker. Det ble en kompromissløsning for meg selv. Favoritten akkurat nå er ulike typer glass, gjerne gjenbrukskjøp.


Disse er favoritten akkurat nå, ikke gjenbruk, men vasene "boblen", synes de har en koselig og tykkmaget fasong. Er på jakt etter "boblen" i kuvertstørrelse, men de er utsolgt på Lillehammer for øyeblikket.


"Boblen i vinduskarmen sammen med eføyen jeg mirakuløst har klart å holde liv i siden før jul, gjenbruksflasker og en sinkpotte jeg har fått av en venninne.                                             Torsdagshilsen fra Tua

4 kommentarer:

 1. Kjempe fine vaser. Kan brukes til både blomster og lys!

  SvarSlett
 2. Boblevasene er kjempefine. Har ikke sett dem i kuvertstr., men det må jo bli ett kjempelekkert bord å pynte med en på hver kuvert. Og så er jo `gjenbruksblomstene`dine veldig fine i det hvite fatet. Er blitt så glad i rosa, sikkert fordi det ikke passer inn i huset mitt.

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Så gøy at du deltar på utfordringen min, blir så glad vet du :)

  Herlige vaser, de likte jeg!

  Klem&smil

  SvarSlett
 4. Koselig du vil være med på min giveaway! Grønne fngre har du også...:) Ha en fin dag!

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)