tirsdag 24. februar 2015

24 februar allerede


Tjohoiii hvor det går. På fredag var det vårvær, takdrypp og snøsmelting. Årets første utestrikking ble gjennomført. De to siste dagene har snøstormen regjert. Her i områder er det ikke vår før i april, så da er det bare å vente litt til.


Bakhagen sett fra verandaen.


Fra planterommet. Her vokser det seks sorter chili, paprika, gressløk, persille, stemor, artisjokk og mariatistel. Det er fullt, men om litt er det dags for tomatene........

Nyspiret mariatistel og artisjokk.


Årets andre chiliblomst i vinduskarmen. Den første er avblomstret og det ser jammen ut som om det er et ørlite fruktemne der :)
NB. Gule bøtter på verandaen er ikke fint, men ganske praktisk å oppbevare fuglemat i. Jeg digger ikke mus som spiser fuglemat.


Sånn bortsett fra det, så ja, du gjetter helt riktig, jeg strikker votter, jobber, har influensa, og har akkurat hatt lokalpressen på besøk. De ville ha et innslag om vårforberedelser innendørs og det fikk de her :) Antar det kommer en link til reportasjen sånn etterhvert.                                         -Turid


9 kommentarer:

 1. Mengder med friske fine spirer, og blomstrende chili.
  Det er herlig vårglede.

  SvarSlett
 2. Så flotte spirer du har! Det blir nok trangt hos deg etterhvert. Jeg har sådd tomater for to uker siden, men har sådd paprika i dag. Plassen inne er et problem ja.

  Flotte votter du strikker!

  SvarSlett
 3. Ingen som kjeder seg der i gården nei ;-)) Om du har du vinter ute så du jo klart å lage litt vår inne! God uke fra oss i sør :-))

  SvarSlett
 4. Så gøy med avisa på besøk=) Gleder meg til å lese=) Du har heldigvis vår inne, det er jo en trøst når man må vente lenge på våren. Vibeke

  SvarSlett
 5. Så mange flotte frøplanter på gang :-)
  Ja, vinteren holder nok taket en stund til, det er bare å smøre seg med tålmodighet.
  Flotte strikkede votter! Og årets første utestrikking er jo ren nytelse :-)
  Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
 6. Ser ut som en flott plass å sitte :)
  Blir spennende å se når du legger ut linken til innslaget i lokal avisen.
  Ha en flott onsdag

  SvarSlett
 7. Kjekt å kunne sitte ute og strikke. Så mange flotte spirer du har fått til. Her er tomatene sådd og har startet å spire så vidt.

  Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 8. Chiliblomster alt - det var kjapt! Det var deilig vårvær her og i helga. Fort å glemme at februar er vintermåned her også.

  SvarSlett
 9. Skikkelig vår inne hos deg...selv om snøen ligger tykk i hagen!
  Virkelig langt plantene dine har kommet :)
  Koselig med strikke stolen din:))

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)