torsdag 5. februar 2015

Vintersysler


Årets første prikleøkt er unnagjort. Men minus 16 grader ute er kjøkkenbenken stedet dette foregår. Må nok innrømme at det er mye koseligere å prikle ute i drivhuset, men det får bli lenger utpå mot våren.


Chilibarna har nå fått egne små potter men frisk og ny jord.


Hva??? Av fire spirende chili Hungarian black frø er det ett uekte ett kan jeg se. Men her er alle hjertelig velkomne, ekte eller ikke, chili er chili :)


På geledd.....I like.


Chilibarna soler seg i glansen/lyset av lekre lysstoffrør fra Biltema. Brettene de står på er fra Claes Ohlson. Hi-hi, denne teksten hørtes nesten ut som på en interiørblogg.


Litt matauk i vinduskarmen. Når man er belastet med denne dyrkedilla, er selv litt bomull, vann og karsefrø nok til å få meg til å kjenne lykkefølelsen.


Husk å ta inn kvister av Forsythiabusken nå. Min er litt glissent bestukket med blomster, men pytt, det er da litt levende og litt grønt og gult.


Og ellers? Bortsett fra det vanlige som jobb, trening, osv så strikker jeg fortsatt.


                                        -Turid

7 kommentarer:

 1. Har du allerede kommet til priklingen =O Du ligger tydeligvis milevis forran meg! Joda, jeg hsr begynt å kikke på frø til sommerblomster .... De vottene dine er griselekre! Flinkingen :-)) God helg!

  SvarSlett
 2. Til neste år skal jeg har flere sorter chili også. Kule farger på dem!

  SvarSlett
 3. Det var hele -19 her i dag! Grøss og gru... Jeg har priklet 65 potter x4 frøplanter av blodbeger i dag og har sådd enda mere chili. Moro er det med grønne nye spirer!
  Husker du hva de brettene på Claes Olsson het? De så flotte ut!

  SvarSlett
 4. Så fantastiske fine votter Turid, og så hyggelig å se de små spirene.
  God helg til deg.

  SvarSlett
 5. Tenk at du har så mange små allerede=) Jeg gleder meg til jeg kan så, men siden jeg ikke har ekstra lys må jeg nok vente litt til. Søte votter=) Håper du får ei fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Ja, nå er vi imponert av både spirer og votter.!
  Vi skal begynne å så idag :-))

  SvarSlett
 7. Skikkelig fine votter! Og herlige spirer! Og jeg som ennå ikke har fått frøa i jorda...Håper jeg får litt tid til å så nå til helgen! Snart er det jo mars!! Ha en fin uke du også :)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)