tirsdag 5. februar 2013

Langt om lenge

og lengre enn langt til våren. Ble akutt lei vinteren just nå. Joda, det er flott ute, men det hadde vært fint med litt vår også.


Helgas bukett fått av mannen :) Tutti Frutti farvede tulipaner, som nå er på sitt vakreste der de ligger utover vasekanten og er litt slitne.


Den siste gjenlevende ranunkelen fra forrige helg. Kronbladene er perfekt foldet inn mot midten, ett av naturens vakre kunstverk.

                                       -Tua


7 kommentarer:

 1. Ja, fy nå er jeg lei vinteren! Vår hitover snarest takk:-)
  Nydelig tulipan du viser. Tulipaner er som finest rett för de visner synes jeg.
  Ha en fortsatt fin tirsdag!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Den ranunkelen har holdt lenge! De er så fine. Ja, det ser ikke ut som det skal bli vår her heller på en stund, for snøen daler ned hver dag nå :-( Ha en fortsatt fin tirsdag!  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Det er deilig med vårlige blomster i glade farger! Tiden går fort, og plutselig så er det vår.

  Du er hjertelig velkommen til å delta i min give away!

  Klem Vivi

  SvarSlett
 4. Da er vi to! Håper våren kommer veldig, veldig fort=) De fargerike tulipanene lyser heldigvis opp hverdagen=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder av både tulipaner og ranunkler! Jeg vet at en kan stikke roser, men kanskje en kan stikke ranunkler også? Det hadde vært spennende å prøve i alle fall :) Juhuuuu snart vår!

  SvarSlett
 6. Åh, jeg er også så lei av vinter nå! Det hjalp ørlitt med inspirasjonsdagen jeg var på via staudeklubben Miøsen nå i helga (og så kommer jo Magnar på mandag - jeg håper jeg får med meg så mye som mulig av det foredraaget. Får dessverre ikke med meg hele). Det er også masse som skjer av hagerelaterte ting framover, så helgene er i hvert fall fylt opp av masse moro.. Da går jo forhåpentligvis tida fortere også.

  Ha en fortsatt strålende uke.

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)