lørdag 9. februar 2013

Suppehue

det er det jeg er. Vinter er suppetid, varmt og deilig når kulda biter ute.


Grønn ertesuppe, enkelt og raskt å lage. Denne versjonen blir også uten gluten og laktose. Til og med lite kalorier om det er et tema ;) Det viktigste er at den smaker veldig godt.


3 små løk i biter, 1 boks kikerter og 2 terninger grønnsaksbuljong, ha i kjel og kok i 10 minutter.


Her hadde det vesentligste i ei ertesuppe falt ut av oppskrifta, erter. Det skal være 1 pose frosne grønne erter, ca 350g. Kjør suppa glatt med stavmikser.


Legg et stykke stekt laks oppi suppa og middagen er servert.


                                             -Tua

6 kommentarer:

 1. Sunt og godt, og i tillegg raskt å lage, sånt liker jeg!
  Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 2. Mmm det ser veeeeldig fristende ut.
  Marit.

  SvarSlett
 3. Her kommer det ene middagstipset etter det andre. Jeg takker og bukker og ønsker stadig at jeg også kan lage ting fra bunnen.

  Håper du har en fin lørdagskveld! Klem

  SvarSlett
 4. Det ser deilig ut - og raskt gjort er det også - takk for enda et godt tips! (Kikerter har jeg aldri prøvd, kanskje på tide).
  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 5. Supper er fantastisk=) Elsker suppe, men gubben her i huset er litt skeptisk til suppe... klarer heldigvis å lure han med jevne mellomrom=) Fin søndag og morsdag til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Ha, ha, kom för att beundra din rosa skönhet och ramlar rätt på en smaskig soppa. Jag älsker soppa om vintern jag också, ärtsoppa är så gott. Med lax alltså, där fick jag ett nytt tips från en förträfflig matmor. Ha en fortsatt fin söndag :)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)