torsdag 4. juni 2015

Klar for årets plantemarked Lørdag 6 juni.

I år som alle årene før står vi fra Gausdal Hagelag utenfor Kiwi på Segalstad bru fra klokka 10.00. Mange godbiter å få tak i her. Staudebarnehagen er tømt for de nydelige oransje vamuene med sort øye, mure white queen og diverse storkenebb.


Noe av det som skal med til markedet ordnet i kasser, nå gjenstår bare å skrive merkelapper på alt.


Jeg anbefaler denne. En svart liten fiol. Dette er tipptipptipptippoldebarn av en jeg hadde for noen år siden. Det er som fioler flest to-årig, men den selvsår seg i grusgangene her. Og det på en veldig søt måte, overhode ikke plagsom.


 Sikre deg egen chili med chiliplanter fra hagelaget, mange leveres _med_ chili for kun kr 50,- Chili avles i vinduskarmen om du ikke har drivhus, det fungerer kjempefint.


Vi kan også friste med fiks ferdige paprikaplanter, tomatplanter i blomst og andre godbiter til kjøkkenhagen.

Møt opp så snakkes vi :)


                                              -Turid

8 kommentarer:

  1. Jeg skulle gjerne ha vært der, men på lørdag skal jeg i motsatt retning, nemlig på hagetur til Sørlandet! Husker du navnet på de små svarte fiolene? De er så søte! Håper at dere får solgt masse planter!

    God helg!

    SvarSlett
  2. Så spennende og så mye fint du har, lykke til med salget og måtte solen gjøre dagen for dere veldig bra.

    SvarSlett
  3. Lykke til med salget! :-D Plantemarkeder er alltid spennende. I år har jeg ikke vært på et eneste ett, men får ta det sterkt tilbake neste sommer ;-)
    Ha en fin dag
    Stein

    SvarSlett
  4. Plantene deres ser veldig flotte ut. Lykke til med plantemarkedet på lørdag!

    SvarSlett
  5. Spennende med hagemarked, det blir litt for lang vei for meg, men lykke til med salget!

    SvarSlett
  6. Lykke til med plantemarkedet, skulle ønske jeg var der... men litt langt unna dessverre. Ser ut til at du har masse flotte planter til markedet :-)
    Stor sjanse for at det blir besøk på hagemarked i juni på Dokka, så jeg får smøre meg med tålmodighet til da.
    Ha en fin helg :-)

    SvarSlett
  7. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    SvarSlett
  8. replica bags india replica gucci bag y0m30a8t88 replica bags los angeles replica bags online uae web l6c81i6g70 replica bags uk have a peek here g2b22j9t66 gucci replica bags replica goyard bags

    SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)