mandag 11. juni 2012

Kinderegg? Flere ting på en gang her :)

En liten runde før jobb, jeg kan nesten ikke trekke pusten i hagen før det skjer noe nytt. Har egentlig ikke tid til å jobbe nå i juni og juli, men penger til å handle hagerelatert for må en jo ha ;) Ja og så litt mat og sånn da.


Valmue i grusen, denne har gjort seg klar i natt.


Med hjelp fra mannen har kassene kommet seg på plass i solveggen. Ikke så solfylt der akkurat i dag, regnet øser ned, men det er kjærkomment i en tørr hage. Det vi ikke tenkte på når disse ble bygd, er at så store kasser blir utrolig tunge. Her dyrkes squashen i kilosvis, hagens eneste plass der de varmekjære plantene virkelig trives.


Den første storkenebben i blomst, Geranium phaeum "Samobor".  Søt, men den frør seg mer enn ønskelig her, så det gjelder å passe på å klippe vekk blomstene før de setter frø.


Gressløkblomstring på gang i bedet. Liker godt disse små lilla kulene.


Georgine"skogen" på plass. Det er iallefall drømmen. Om etikettene holder hva de lover angående høyde på plantene og jeg klarer å gjødsle og vanne nok.... og vi slipper mer frost, så er det håp.


Kjøpte noen små stiklingsformerte georginer for en billig penge på gartneriet i går, det ble litt stusselig helt uten blomster, siden mine knoller bare har knupper enda.


                               Ha en flott hagedag, hilsen Tua.

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker valmuer i alle farger, både de små og de store. Husker min far var så sint på de små fordi de spredde seg over hele tomta :) Og som barn, elsket vi å åpne knoppene og se hvilken farge de ulike fikk :)
  Finfin uke til deg! Klem

  SvarSlett
 2. Koselige bilder fra hagen :) Her har jeg Geranium phaeum absolutt over alt. Enda jeg spar opp og gri vekk alt jeg kan :)

  SvarSlett
 3. Så fint å se at blomstene er i full gang hos deg. Ha en fin uke du også

  SvarSlett
 4. Så mange flotte blomster du har i hagen...håper at du får til georgine-blomstene...de skal bli høye, vet jeg!
  Håper at du klarer å vente til ferien...vi må "dessverre" jobbe for "føa", men det hadde vært godt å vært mere hjemme.
  Nyt ettermiddagene iallefall.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. Masse flotte blomster!;)
  Hehe, ikke bare bare å måtte jobbe på denne årstiden nei, men man måååå jo liksom det å da ;)

  Ha en fin Tirsdag -
  Klem Jatte★

  SvarSlett
 6. Kjenner meg igjen i dette med at man egentlig ikke har tid til å gå på jobb. Valmuer er spennende å følge med på. De har jo så feite knopper.

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)