mandag 30. april 2012

Nok en deilig hagedag.

Det er deilige vårdagen, ekstra fridag i dag :)) en til i morra :)), men så kommer hverdagen med helgejobbing igjen.  Dagene brukes ute i hagen, mye å ordne.


Den kom tilslutt, den botaniske tulipanen jeg hadde glemt at jeg satte der, men fin er den der den smiler mot meg.


Denne heucheraen har klart seg fint i vinter, har slitt litt med overvintringen av disse.


Gresset er faktisk ikke grønnere på andre siden :)  Dette var grønt under snøen, men heuchera caramel ved siden av ser ikke så bra ut.


Grillsesongen startet i går, jippii. Det ble en slags coleslaw, reven gulrot, sommerkål strimlet med ostehøvel, matyoghurt og majones (50/50), litt sitron, litt sødme, jeg brukte akasiehonning, men sukker kan også brukes. Litt pepper og ørlitt hvitløk i, å vips så er tilbehøret klart.


Dette er svinekoteletter jeg har tatt av beina, problemet nå er å finne grillmat uten ferdig marinade, jeg foretrekker å marinere selv. Disse ligger i en skvett rødvin, finhakket frisk timian og litt hvitløk. I tillegg til kjøtt og coleslawen hadde vi salat og halvkokte poteter som vi stekte ferdig på grillen.


                          En ny hagedag venter, hilsen smilerundTua.

5 kommentarer:

 1. Hei sann :) takk for hilsen det varmer så godt :) Våren er herlig ja... :) men det vet jo vi hageelskende mennesker godt. I dag er det overskyet...håper bare det ikke er kaldt...helgen har vært helt nydelig. Og særlig der jeg har holdt på..i en sør helling. Lunt og godt. Mannen som stod på gårdsplassen og beiset materialer til en le vegg synes det var kaldt på fingra... så det er nok mye sola som varmer enda. Ønsker deg en fin uke. Håper den blir knallbra. Klem Merethe

  SvarSlett
 2. Det er deilig nå utover med blomster som "spretter" opp, og grilling! Den så deilig ut den coleslawen!
  Ha to gode fridager.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Ja det er deilig med rolige fridager, eller skal vi si aktive fridager i hagen! Tenker det smakte godt med grillmat! Håper på varmere vær i morgen.

  SvarSlett
 4. Mmmm, det så kjempegodt ut=) Jeg har også et mål om å marinere det meste selv, for det er jo det aller beste. Håper du får finvær på fridagene dine=) Vi hadde en nydelig dag i går, men i dag er dessverre godværet over. Ja, ja... får vel trøste meg med at jeg likevel måtte jobbe. Håper på bedre vær i morgen=) Ønsker deg fine fridager=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Grill er en av de tingene jeg liker ved sommeren! Dette så jo veldig godt ut. Den oppskriften må jeg prøve. Spennende med noe nytt!

  Ønsker deg en kjempe fin kveld. Nyt dagen i morgen også. Klem

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)