lørdag 28. april 2012

Hagelanghelg

Herlige hagelanghelg kom med sol, rett etterpå kom vinden, ja, ja, det snør iallefall ikke. Har vært på avfallsplassen med første lasset, tok med litt av det sorte gullet hjem. 290 kr ferdig lastet på henger. Har ikke prøvd denne før, men de lovte at den var ugressfri og full av næring. Legger den oppå eksisterende jord i bed, krafser litt i overflaten, håper så på at meitemarken gidder å gjøre resten.

Sort (eller mer brunt kanskje) gull.


Mangt og mye finner jeg i grusgangene i hagen. Antakelig slenger jeg litt vel mye med tørre frøstander og diverse når jeg holder på. Utrolige mengder med frøplanter å finne. Denne flekktvetanden var jo veldig søt med sine røde blader. Har ikke den fra før, men en rekke andre.


Tenk, her sitter jeg å blogger, se hvordan det ser ut i hagen der ute. Sånn er det de fleste steder, rotete, uflidd, fortsatt littegranne snø igjen. Nei, her er det bare å gakke hen å ta i et krafttak.


Men så dukker det opp sånne humørspredere, tross snø, rask og rot. De står å smiler så blidt opp mot meg *smelt*


Ildvortemelkens røde skudd på vei opp mot lys og forhåpentligvis litt varme etterhvert. Plantet disse for noen år siden, vakre er de, men voksemåten er ikke så lekker, alt for glissent og så setter de sideskudd.


                              Lørdagshilsen fra SkippertaksTua :)

7 kommentarer:

 1. Vi skulle ha superhelg i hagen her og, og jeg føler Yr har lovet meg det tidligere i uka, men nå har de ombestemt seg. Grrr! Men, må vel bare holde ut med det været vi får=) Kos deg med hagearbeid=) Ser slik ut i mange bed her og, men er i alle fall i gang med ryddingen. Lykke til=) God langhelg=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Bortsett fra at det ikke er snø, så ser bedene sånn ut her også.
  Nå skinner sola, nesten vindstille. Håper været holder seg slik det er meldt. Et par dager i hagen så er jeg ajour.

  SvarSlett
 3. Kos deg med skippertaket :-)
  Her snør det :-( Så jeg blir ved dataen med god samvittighet ;-)

  SvarSlett
 4. Ser ut til at det er flott jord du har fått tak i. Artig med flekktvetannen som har sådd seg i grusen. Jeg har også mye som skal gjøres i hagen ,men selv om det er opplett her i dag, er det altfor kaldt. Det er sur nordavind, så jeg holder meg inne. Håper på litt varmere i neste uke.
  Ha en fin langhelg!

  SvarSlett
 5. Deilig med sol, vi har selv holdt på litt ute i dag.
  God kveld på deg
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 6. Det er ikke bare hos deg det ser slik ut. Jeg har ikke gjort noe ute i hagen enda, men nå kjenner jeg at jeg lengter ut!

  Vi får håpe på godvær i morgen også! Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 7. Jeg er heller ikke igennem hele haven endnu. Tag der roligt. Vi når det nok.
  Her er ikke rigtig havevejr i dag. Jorden er våd og det blæser meget, så det bliver nok KUN en dag indendøre.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god søndag.

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)