tirsdag 10. april 2012

Nytt forsøk

Bloggen er litt snål i dag, innlegget nedenfor kommer ikke frem. Hrmmfff. Prøver igjen.
Jeg er ingen sydame, men har gjort et hederlig forsøk på å brodere. Er innmari usikker på om jeg liker broderi, gjør jeg det ikke så vandrer bildet i dunken eller noe sånn.Inspirasjonen fikk jeg da jeg streifet innom ei side med geriljbroderier. De er tøffe, men ikke en gang jeg vil ha broderte banneord på veggen. Mønsteret tegnet jeg på rutepapir stjålet fra minstegullet, bokstavene fant jeg i boka om selbuvotten. Home sveet, nå ser jeg faktisk at det muligens skulle vært en w der, eller skal det det? Kanskje ikke den stiveste i engelsk jeg..... Herremin at det går an.. Jaja, originalt ble det sikkert.

                                - Tuapånorsk

5 kommentarer:

 1. Jeg syns det ble fin, jeg! Det er gøy å lage noe, selv om man ikke alltid syns at det ble bra selv. Det som teller er å prøve!

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Flott bilde ble det...og helt unik skal du si:))
  Jeg har ikke tolmodighet til broderi..går alt for seint...så jeg er imponert jeg:))
  Ønsker deg en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Jeg liker broderier- men ikke å gjøre dem selv! Det tar jo en evighet og jeg mister tålmodigheten fort- og fullfører ikke. Men fint så se på! Synes ditt bilde ble søtt:) Alt selvlaget er fjær i hatten søpr du meg!

  SvarSlett
 4. Du er nå herlig! Akkurat fordi det er en skrivefeil, syns jeg du skal beholde den. Syns den var fin jeg :) Brodering er ett tålmodighetsarbeide og jeg har gjort min del av dette, så jeg vet hvor tidkrevende det er.

  Fineste torsdag til deg, min skjønne.
  2 dager igjen på jobb, så skal jeg pakke ned bikinien og solkremen. Ikke helt in shape til bikini, men pytt sann.

  klemklem

  SvarSlett
 5. spør mente jeg selvfølgelig:)) Staving er noe herk! Ha en fin kveld:)

  SvarSlett

Takk til de som tok seg tid :)